x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Nici Immortal nu mai vine!

Nici Immortal nu mai vine!

de Catalina Iancu    |    12 Aug 2009   •   00:00

Continuă să cadă trupe din lista headlinerilor care urmau să participe la festivalul RCOA, de lângă Feteşti.



În finalul comunicatului trimis ieri de organizatorii Rock City Open Air, aceştia spuneau că "în acest moment s-a hotărât continuarea, cu line-up-ul posibil". Cei de la Metal Master mai scriau că "s-au aflat în faţa unei dileme: să anuleze festivalul din cauza imposibilităţii de a-şi respecta integral promisiunile făcute deja publicului sau să meargă mai departe, anulând o parte dintre recitaluri". Aşa că au decis ca în lista finală "să rămână acele trupe care au stârnit cel mai mare interes fanilor din România: Immortal (foto), Amon Amarth, Mayhem, Overkill, Candelmass, Edguy, Sirenia".

După seria de recitaluri amânate, iată că rockerii primesc o nouă lovitură, poate cea mai grea dintre toate: nici Immortal nu mai vine! Artiştii au anunţat, la fel ca şi celelalte trupe care s-au retras, un comunicat pe pagina lor de MySpace: "Immortal nu va cânta la RCOA. Cu regret vă anunţăm că Immortal nu va cânta la RCOA, România, unde eram programaţi sâmbătă, la 22 august. Contractul asupra căruia am convenit nu a fost onorat de către promotor până la data stabilită, făcând astfel imposibilă participarea noastră la festival. Sperăm însă să ne întâlnim fanii români în viitor".

Astfel, suspiciunile devin încă şi mai mari, iar dezamăgirea e direct proporţională cu numărul şi valoarea trupelor care lipsesc de pe afişul iniţial.

×
Subiecte în articol: immortal