x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under & more

Under & more

09 Iun 2005   •   00:00


  • 10 iunie 2005
  • UNDER
    PE APA SAMBETEI. "Breaking The Wall Fest", eveniment organizat pentru a aduna fonduri pentru persoane fara locuinta din judetul Sibiu, este amanat. Festivalul la care ar fi cantat Buricul Pamantului, Marco Tomovic (Germania), Ricochee, O’C, Flash Future (Germania), Ada Milea, Trooper, Altar, Implant Pentru Refuz, Luna Amara, Vama Veche, Zdob si Zdub va fi reprogramat in octombrie. Se pare ca motivele amanarii sunt de ordin organizatoric si obiectiv.

    BACK IN BUSINESS! Dupa patru ani de pauza, legendara trupa Timpuri Noi revine in forta cu acelasi nume, in aceeasi formula si la aceeasi casa de discuri: MediaPro Music. Infiintata in 1983 si activand pana in 1991 ca trupa exclusiv underground, TN se schimba radical, devenind una dintre cele mai populare si mediatizate formatii din Romania. Pana in anul 2001 lanseaza patru albume de succes: "Timpuri noi", "Unplugged", "De regiune superior" si "Basca abundentei". In toamna acestui an, trupetii vor lansa un nou album, ce va raspunde asteptarilor si dorintei publicului deoarece "in acesti patru ani am inteles exact ce ar vrea lumea de la noi", declara Artanu’.

    "INDIAN FALL", DA’ NU DE TOT. Datorita unor neintelegeri intre membrii trupei legate de noua orientare a urmatorului album si absenta basistului Adrian Nagy de mai bine de 2 ani, trupa Indian Fall isi va inceta activitatea pana cand acesta se va intoarce. Materialul pentru urmatorul album va fi reluat si editat probabil anul viitor. In prezent, un nou proiect va lua fiinta, format din actualii membri ai trupei Indian Fall: Andrei Calmuc (voce-chitara), Adrian Vitanescu (chitara), Marius Muntean (bass), Gabi Barani (tobe). "Lucram intensiv la editarea unui demo ce va fi lansat cu siguranta in toamna, o data cu lansarea oficiala a acestui proiect". In decursul acestei veri, veti putea accesa si un site unde veti gasi toate informatiile necesare, inclusiv noile piese in format MP3.

    HOUSE EXPERIENCE. House Experience continua in Bucuresti cu Heineken Music Thirst in Kristal Glam Club, cu Vali Barbulescu si Cristi Nitu in juriu. Cum era de asteptat, adeptii muzicii house si clubbin’ au si ei parte de distractie pe gustul lor. Maine seara, Kiss FM prezinta semifinala celei mai tari competitii internationale de DJ desfasurate vreodata in Romania! Se vor duela in ochii publicului si ai juriulului cinci DJ, dintre care doar doi se vor califica: DJ Ilye, DJ Raoul, DJ Marika, DJ Dan Ene si DJ Valentino. Marea finala se anunta fierbinte de tot, cu atat mai mult cu cat va fi gazduita de Kristal Summer Club Mamaia.

    raluca.grintescu@jurnalul.ro

    & MORE

    THE WEB

  • 10 iunie: Khidja Clouds Society & Electric Brother
  • 11 iunie: Deep Roots & Ljuba

    BIG MAMOU

  • 10 iunie: Midnight Express, ora 22:00
  • 11 iunie: RIDE on BAND (Electric Blues), ora 22:00

    COYOTE UGLY

  • 12 iunie: Mike & The Blue Spirits

    CLUB A

  • 10 iunie: Tapinarii, ora 18:30 Teatru: Eminescu vs Eminem Regia: Florin Piersic Jr. Intrare: 100.000 lei

    PIATA CONSTITUTIEI

  • 10 iunie: Directia 5 (live), Giulia, Hi-Q, Voltaj

    LA SCENA

  • 10 iunie: Teatru: Improshow, ora 21:00 antrenor: Vlad Massaci
  • 12 iunie: proiectie film: Visul lui Coleridge (2004) / Muzeon Irimescu (2004) de Radu Ignatescu, ora 21:00
  • ×
    Subiecte în articol: culture club iunie