x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Emmy, în direct la HBO

Emmy, în direct la HBO

17 Sep 2013   •   15:42
Emmy, în direct la HBO

HBO va transmite în direct şi în exclusivitate, în dimineaţa zilei de luni, de la ora 03.00, de la Los Angeles, cea de-a 65-a gală de decernare a Primetime Emmy Awards, unde vor fi premiate cele mai bune producţii şi cei mai talentaţi artişti de pe micul ecran, informează postul TV.

Premiile Emmy - "Oscarurile" din industria TV americană - sunt acordate în secţiuni de primetime şi late night, pentru 27 de categorii, inclusiv cele pentru merite excepţionale. Ceremonia de decernare a premiilor Emmy reprezintă una dintre cele mai prestigioase gale ale industriei televiziunii americane. Spectaculosul eveniment oferă o seară fascinantă, plină de vedete şi atrage milioane de telespectatori din întreaga lume. Pentru al 13-lea an consecutiv, HBO a primit 108 nominalizări la gala premiilor Emmy, mai multe decât oricare altă reţea de televiziune.

"Urzeala tronurilor" conduce în topul producţiilor HBO, cu 16 nominalizări, urmat de "Behind the Candelabra", cu 15 nominalizări, "Phil Spector", cu 11, şi "Imperiul din Atlantic City", cu 10 nominalizări.

Pe 25 septembrie, de la ora 20.00, HBO va difuza varianta editată şi subtitrată a ceremoniei.

Începând cu 30 septembrie, gala de decernare a premiilor Primetime Emmy 2013 va fi disponibilă şi pe HBO GO. 

×
Subiecte în articol: premiile emmy HBO hbo go