x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Brad Pitt și splendida Margot Robbie, împreună în „Babylon”. Iată imaginile!

Brad Pitt și splendida Margot Robbie, împreună în „Babylon”. Iată imaginile!

de Redacția Jurnalul    |    26 Noi 2022   •   08:20
Brad Pitt și splendida Margot Robbie, împreună în „Babylon”. Iată imaginile!
Sursa foto: Hepta

Frumoșii ecranului, Brad Pitt și Margot Robbie joacă împreună în "Babylon", un film care prezintă decadența și desfrânarea Hollywoodului timpuriu. .

Scriitorul și regizorul Damien Chazelle și membrii distribuției Brad Pitt, Margot Robbie, Diego Calva, Jovan Adepo, Li Jun Li, Jean Smart și Tobey Maguire au apărut într-un teaser care promovează mult așteptata peliculă Babylon, care spune povestea mai multor personaje în timp ce experimentează decadența și desfrânarea Hollywoodului timpuriu.

„Babylon este despre un grup de oameni care se găsesc la începutul Hollywood-ului într-o perioadă de depravare extremă, desfrânare și exces”, a spus Chazelle. „Este cel mai important proiect pe care am încercat vreodată să-l fac”.

Pitt îl interpretează pe Jack Conrad, „cel mai mare actor de film aflat în vârful carierei”, în timp ce Robbie o interpretează pe Nellie LaRoy, o tânără actriță aspirantă.

„Au ambiția de a face parte din ceva mai mare decât ei înșiși”, a dezvălui Brad Pitt despre personaje.

"Babylon" este așteptat să fie candidat la premiile Oscar, fiind unul dintre puținele filme nelansate înainte de sfârșitul anului.

"Babylon", cu un buget cuprins între 78 și 110 de milioane de dolari, va avea premiera în cinematografele din SUA pe 23 decembrie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: brad pitt margot robbie Babylon