x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Filmul biografic dedicat lui Berlusconi, lansat pe 24 aprilie în Italia

Filmul biografic dedicat lui Berlusconi, lansat pe 24 aprilie în Italia

30 Mar 2018   •   18:00
Filmul biografic dedicat lui Berlusconi, lansat pe 24 aprilie în Italia

 Mult aşteptatul lungmetraj biografic în două părţi dedicat lui Silvio Berlusconi, regizat de cineastul Paolo Sorrentino, va fi lansat pe marile ecrane italiene pe 24 aprilie - prima sa parte - şi va fi prezentat, cel mai probabil, în cadrul Festivalului de la Cannes, au anunţat vineri mai multe companii de presă din Italia, citate de AFP.  

 
A doua parte a filmului "Loro" va avea premiera pe ecranele italiene pe 10 mai, la două zile după deschiderea oficială a Festivalului de la Cannes (8-19 mai), unde prezenţa lui Paolo Sorrentino, alături de lungmetrajul său, este anunţată cu o insistenţă tot mai mare de mass-media din Italia.  
 
Nu se ştie deocamdată dacă "Loro" va fi inclus în competiţia oficială de pe Croazetă, nici dacă pelicula va fi prezentată în versiunea ei integrală, însă un trailer difuzat începând de joi pe internet de distribuitorul Universal oferă spectatorilor ocazia de a descoperi câteva fragmente din peliculă.  
 
Acel clip, în care apare întreaga estetică artistică a lui Paolo Sorrentino, prezintă silueta unui Silvio Berlusconi interpretat de actorul italian Toni Servillo, în timpul unor petreceri, lângă piscina vilei sale din Sardinia.  
 
Politicieni şi tinere femei cu atitudini lascive apar la rândul lor în acel videoclip scurt, în care o voce din fundal poate fi auzită formulând următoarea întrebare: "Dar ce sperai, să ajungi cel mai bogat om al ţării, să fii şeful guvernului şi, de asemenea, să te iubească nebuneşte toată lumea?". Iar personajul Berlusconi îi răspunde: "Da, mă aşteptam exact la asta".  
 

×
Subiecte în articol: film berlusconi proiectat la cannes