x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Nicole Kidman, în rolul soţiei devotate părăsită de soţ pentru o femeie mai tânără în 'Silent Wife'

Nicole Kidman, în rolul soţiei devotate părăsită de soţ pentru o femeie mai tânără în 'Silent Wife'

30 Oct 2015   •   17:06
Nicole Kidman, în rolul soţiei devotate părăsită de soţ pentru o femeie mai tânără în 'Silent Wife'

Actriţa Nicole Kidman s-a înţeles cu producătorii filmului 'Silent Wife' pentru rolul principal în acest thriller, o adaptare a romanului de succes al scriitorului canadian A.S.A Harrison, scrie The Hollywood Reporter.

Kidman, 48 de ani, va interpreta rolul lui Jodi, o soţie dedicată căsniciei, care deşi este înşelată de soţ în nenumărate rânduri, continuă să-i fie fidelă acestuia. Când este părăsită pentru o femei mai tânără, Jodi nu acceptă situaţia şi se angajează într-o luptă continuă care devine un joc tragic de-a şoarecele şi pisica între cei doi soţi.

Billy Ray, cel care s-a ocupat de scenariul peliculei 'Captain Philips', a realizat scenariul adaptat al filmului. Regizorul Adrian Lyne a mai regizat astfel de filme, precum 'Fatal Attraction', 'Unfaithful' şi 'Indecent Proposal'.

Kidman va fi de asemenea coproducător al filmului, alături de Paula Mazur, Adrian Lyne, Mitchell Kaplan şi Per Saari. Actriţa australiană a fost implicată în cursul acestui an în numeroase proiecte cinematografice precum: 'Genius', 'Strangerland', 'Queen of the Desert', 'The Family Fang' şi 'Secret in Their Eyes'.

×
Subiecte în articol: silent wife nicole kidman