x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Info

Info

12 Noi 2005   •   00:00
GWEN STEFANI planuieste sa inregistreze un nou album alaturi de trupa No Doubt, insa numai dupa ce viata sa va reveni pe fagasul normal. Dupa ultimul album de studio al trupei, Gwen Stefani a reusit sa lanseze si sa promoveze un disc solo, "Love. Angel. Music. Baby.", precum si un LP cu cele mai bune piese ale formatiei No Doubt. Cu toate acestea, cantareata le-a promis fanilor ca va reveni in studiouri cat de curand, impreuna cu colegii sai.

CHUCK BERRY cere despagubiri in valoarea de cateva sute de mii de dolari din partea a trei distribuitori americani de muzica pentru ca au vandut versiuni karaoke ale pieselor sale fara sa ii plateasca drepturi de autor. Muzicianul, in varsta de 79 de ani, a dat in judecata companiile UAV Corporation, Madacy Entertainment si Top Tunes Incorporated pentru ca au vandut piese precum "Johnny B Goode", "Maybelenne" si "My Ding-a-ling" fara permisiunea sa.

ROBBIE WILLIAMS este de parere ca ar fi murit sau ar fi ajuns in inchisoare daca nu s-ar fi alaturat trupei Take That pe cand avea 16 ani. Se pare ca solistul, acum in varsta de 31 de ani, era dependent de droguri inainte de a se alatura formatiei, dar a revenit la obicei dupa ce grupul s-a destramat. "Poate ca trupa Take That mi-a salvat viata. Aveam o problema cu drogurile si cred ca nu mai aveam mult. Cred ca as fi ajuns un vanzator de droguri sau un hot si acesta este adevarul, pentru ca nu aveam bani pentru a-mi procura droguri si probabil in final as fi ajuns in inchisoare", a spus Robbie Williams. Pe de alta parte, Robbie a facut publice detaliile despre noul sau turneu mondial. Acesta va debuta in Africa de Sud in cursul lunii aprilie 2006.

×
Subiecte în articol: cultura