x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Concertul legendarului tenor PLACIDO DOMINGO din Bucureşti este SOLD OUT

Concertul legendarului tenor PLACIDO DOMINGO din Bucureşti este SOLD OUT

de Magdalena Popa Buluc    |    18 Feb 2024   •   16:00
Concertul legendarului tenor PLACIDO DOMINGO din Bucureşti este SOLD OUT

Biletele pentru concertul pe care legendarul tenor Placido Domingo îl va susţine la Bucureşti pe 26 februarie s-au epuizat. Se mai pot încă achiziţiona bilete pentru concertul ce îl aduce pe Placido Domingo pe scena BT Arena din Cluj-Napoca pe 23 februarie.

Organizatorii declară: “Ne bucurăm că Sala Palatului va fi plină până la ultimul loc, aşa cum merită un artist de talia lui Placido Domingo şi, vă invităm să nu rataţi  şansa de a lua parte la concertul program pe 23 februarie la Cluj-Napoca, pentru care încă mai sunt bilete în vânzare.

Domingo va urca pe cele două scene alături de soprana Adela Zaharia şi de Valahia Symphony Orchestra, avându-l la pupitru pe dirijorul spaniol Jordi Bernàcer. Pe scenă vor urca mai urca şi fiul tenorului, Placido Domingo Jr dar şi tenorul român Alin Stoica.

Plácido Domingo, cu o prodigioasă carieră artistică neîntreruptă de peste o jumătate de secol, va urca pe scenele din România pe 23 februarie 2024, la BT Arena din Cluj Napoca, de la ora 19.30, şi pe 26 februarie, la Sala Palatului din Bucureşti, de la ora 19.30.

 

 

 

×
Subiecte în articol: placido domingo Adela Zaharia