x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Dramă, iubire și un recital extraordinar, la Opera Națională Română Cluj-Napoca!

Dramă, iubire și un recital extraordinar, la Opera Națională Română Cluj-Napoca!

de  Magdalena Popa Buluc    |    26 Noi 2023   •   19:00
Dramă, iubire și un recital extraordinar, la Opera Națională Română Cluj-Napoca!

Săptămâna următoare vine cu evenimente deosebite la Opera română clujeană: opera Rigoletto de G. Verdi și recitalul online Privind cerul împreună te așteaptă să te bucuri de momente unice și emoții intense!

Capodopera verdiană Rigoletto revine pe Scena Operei române clujene miercuri, 29 noiembrie, ora 18:30 - o poveste care te va emoționa până la lacrimi, construită în jurul bufonului Rigoletto, despre iubirea unui tată, putere și sacrificiu. Împreună cu nume mari ale universului operistic, invitați în rolurile principale, ne vom bucura de un spectacol excepțional, sub bagheta Maestrului dirijor David Crescenzi. Nu rata ultimele bilete disponibile la spectacol!

Pe data de 1 decembrie, celebrăm împreună Ziua Națională a României! Anul acesta se împlinesc 105 ani de la Marea Unire - una dintre cele mai importante date din istoria țării noastre. Astfel, pe data de 1 decembrie, ora 19:00, pe rețelele de social media ale instituției noastre (Facebook și YouTube), va fi transmis online, în regim gratuit, spectacolul Privind cerul împreună. Recital de lieduri și poeme românești. Recitalul a fost produs în anul 2021, în colaborare cu Teatrul Național „Lucian Blaga” Cluj-Napoca și abordează un repertoriu de poezii ale celebrului poet Mihai Eminescu, precum și lieduri inspirate de acesta.

În interpretarea artistei Iulia Merca – la pian, a basului Cristian Hodrea, a actriței Elena Ivanca, a violoncelistului Vlad Rațiu, sub bagheta dirijorului Flaviu Mogoșan și alături de viziunea regizorală semnată de Rareș Trifan, personalitatea ,,Luceafărului poeziei românești” va emana o strălucire întru totul fermecătoare. Vom fi invitați la reflexie, visare și introspecție „privind cerul împreună” – un azuriu optimist și senin care ne readuce mereu mai aproape unii de ceilalți!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×