x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ed Sheeran, cel mai dorit artist al anului 2024 în România. Au fost suplimentate biletele la concertul din București!

Ed Sheeran, cel mai dorit artist al anului 2024 în România. Au fost suplimentate biletele la concertul din București!

de Magdalena Popa Buluc    |    27 Feb 2024   •   22:15
Ed Sheeran, cel mai dorit artist al anului 2024 în România. Au fost suplimentate biletele la concertul din București!

Ed Sheeran pare să fie cel mai dorit artist al anului 2024 din România, asta dacă este să ne ghidăm după cererea de biletele pentru concertul din 24 august, programat să aibă loc pe Arena Națională. Așadar, vestea momentului vine din partea organizatorilor care au decis să vină în întâmpinarea publicului și să suplimenteze locurile la categoria C, dar și la categoriile A și B.

„Datorita interesului ridicat din partea fanilor, organizatorii concertului Ed Sheeran anunță suplimentarea locurilor la categoria C, cea despre care se știa că este sold out. Așadar, biletele care costă 299 RON sunt din nou disponibile. În plus, organizatorii au decis încă de pe acum și suplimentarea categoriilor A (499 RON) și B (399 RON).”, au anunțat surse din interiorul companiei de organizare a evenimentului.

 

Ed Sheeran va concerta pe Arena Națională din București pe 24 august 2024

Megastarul britanic Ed Sheeran vine, așadar, pentru a doua oară în București, după ce în iulie 2019 acesta a concertat tot pe Arena Națională, în fața a peste 50.000 de oameni, făcându-și o apariție memorabilă îmbrăcat în tricoul echipei naționale de fotbal a României. Artistul a interpretat atunci cele mai cunoscute piese ale sale în fața unui stadion arhiplin și a fost impresionat de faptul că românii îi știu versurile pe de rost.

Viitoarele concerte ale lui Ed Sheeran în Asia vor fi primele ce succed turneul anterior al acestuia susținut în anul 2019, iar spectacolele europene vin în urma celor susținute deja anul trecut pe continent. Sunt de asemenea planificate o serie de spectacole unice în Bahrain, Dubai, Cipru, Malta și Tenerife, urmând să fie oferite mai multe detalii în curând. Această veste vine imediat după turneul său record în SUA, unde Ed Sheeran a stabilit mai multe recorduri în ceea privește numărul de fani prezenți, inclusiv la stadionul SoFi din Los Angeles și la stadionul MetLife din New Jersey; ultimul eveniment a marcat cea mai mare prezență din istoria SUA la un concert, într-o singură zi.

×
Subiecte în articol: ed sheeran Arena Naţională