x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Tragedie în lumea muzicală din România! A murit Florin Decuseară, artistul care a căzut de la înălțime la Centrala de la Cernavodă

Tragedie în lumea muzicală din România! A murit Florin Decuseară, artistul care a căzut de la înălțime la Centrala de la Cernavodă

de Redacția Jurnalul    |    22 Iun 2024   •   14:40
Tragedie în lumea muzicală din România! A murit Florin Decuseară, artistul care a căzut de la înălțime la Centrala de la Cernavodă
Sursa foto: facebook

Artistul de muzică uşoară, Florin Decuseară, s-a stins din viaţă în spital, acolo unde ajunsese după ce căzuse de la 10 metri înălţime la Centrala Nucleară de la Cernavodă, unde lucra ca tehnician.

Anunțul morții artistului a fost făcut, astăzi, de Nuclearelectrica.

"Nuclearelectrica anunță, cu profund regret, decesul colegului nostru, Florin Decuseară, care a fost angajat în rolul de tehnician la centrala nuclearoelectrică Cernavodă. Decesul a survenit în urma evenimentului de pe 17 iunie 2024 din spațiile de depozitare ale Unității 3 CNE Cernavodă.

Conform prevederilor legislative în vigoare, au fost demarate atât investigații interne, cât și ale organismelor abilitate, iar acestea se află în derulare. Compania colaborează, permanent, cu autoritățile în tot acest parcurs. Suntem alături de familia îndurerată și oferim tot sprijinul necesar în aceste momente de adâncă suferință", a transmis compania într-un comunicat.

Reamintim că incidentul șocant s-a petrecut luni seară, 17 iunie, atunci când Florin Decuseară, care lucra că tehnician în cadrul Centralei de la Cernavodă s-a dezechilibrat și a căzut în gol peste o balustradă de la 10 metri înălțime. Medicii l-au resuscitat aproximativ 15 minute și a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital, fiind intubat și ventilat mecanic.

El a fost diagnosticat cu politraumatism: traumatism craniofacial cu fractură de mandibulă, hematorax masiv stâng, hematurie macroscopică posttraumatică pe rinichi polichistic și fractură complexă de bazin. Din păcate, după cinci zile de agonie, cântărețul de 46 de ani s-a stins din viață.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

×