x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Kourtney Kardashian așteaptă primul ei copil cu Travis Barker. Momentul în care a dat vestea

Kourtney Kardashian așteaptă primul ei copil cu Travis Barker. Momentul în care a dat vestea

de Redacția Jurnalul    |    19 Iun 2023   •   21:26
Kourtney Kardashian așteaptă primul ei copil cu Travis Barker. Momentul în care a dat vestea
Sursa foto: Facebook

Kourtney Kardashian așteaptă primul ei copil cu Travis Barker. Kourtney a decis să facă publică vestea în timpul unui concert Blink 182.

Anunțul a fost făcut chiar de Kourtney în timpul unui concert Blink 182 și, pentru a face acest lucru, a ales să citeze un fragment din videoclipul emblematic al trupei, All the Small Things, în care un fan ținea o pancartă pe care scria "Travis, sunt însărcinată".

Primul comentariu al cuplului după ce a făcut publică această veste a fost plin de emoție și bucurie, conform Vanity Fair.

Apropiații știau deja de câteva săptămâni despre sarcină, dar acum că este de notorietate publică, viitorii părinți se simt liberi să își exprime fericirea.

Cei doi au încercat mult timp să aibă un copil, recurgând chiar și la fertilizarea in vitro, dar fără succes. Kourtney vorbise, de asemenea, despre faptul că întregul proces a fost fizic și psihologic solicitant pentru ea, atât de mult încât a fost nevoită să se oprească.

Bebelușul va avea nu mai puțin de 6 frați: trei din partea mamei (Reign, Mason și Penelope, pe care Kardashian i-a avut cu Scott Disick) și încă trei din partea tatălui (Landon, Alabama și Atiana).

×
Subiecte în articol: kourtney kardashian sarcina