x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Tito & Tarantula vine la Bucureşti!

Tito & Tarantula vine la Bucureşti!

04 Iun 2009   •   00:00
Tito & Tarantula vine la Bucureşti!
Sursa foto: /Phantom Sound & Vision

Cunoscuţi pentru muzica din "Desperado", "A fost odată în Mexic" şi rolurile avute în filmul "De la apusul la răsăritul soarelui", artiştii americani cântă duminică în Hală.



După ce sâmbătă sunt invitaţii Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, a doua zi, Tito & Tarantula vine în Bucureşti pentru concertul din Hala de Muzică, unde intrarea generală este 50 de lei. Grupul Tito şi Tarantula vine din Austin, Texas şi sound-ul lui inconfundabil este o reuşită combinaţie de rock, blues şi muzică mexicană.

După ce a compus muzica pentru nenumărate filme, în general de acţiune, de tip western, grupul Tito şi Tarantula a ajuns extrem de popular în America de Nord, dar şi în Europa, mai ales în Germania. Cel mai nou disc a apărut în 2008 şi se intitulează "Back Into The Darkness".

Cei patru cântă rock din 1992, atunci când grupul a luat fiinţă la iniţiativa lui Tito Larriva, cel care a fost şi a rămas lider. Ajunsă celebră pentru hiturile "After Dark", "Back to the House That Love Built", "Strange Face of Love" sau "Angry Cock", formaţia concertează frecvent în Europa şi este foarte apreciată în Germania. Tito Larriva cântă la chitară şi voce, Steven Hufsteter la chitară, Caroline Rippy la bass şi Alfredo Ortiz la tobe. În plus, liderul grupului, Tito Larriva, apare în aceste filme.

×
Subiecte în articol: muzica tito tito tarantula