x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Urmăriţi concurenții la Gala Tânărului Actor şi votaţi-vă favoriții HOP 2024

Urmăriţi concurenții la Gala Tânărului Actor şi votaţi-vă favoriții HOP 2024

de Magdalena Popa Buluc    |    08 Aug 2024   •   23:15
Urmăriţi concurenții la Gala Tânărului Actor şi votaţi-vă favoriții HOP 2024

Ediția cu numărul 27 a Galei Tânărului Actor HOP – program al UNITER aflat sub direcția artistică a regizorului Erwin Șimșensohn – se va desfășura, pentru al patrulea an consecutiv, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia în perioada 25-31 august 2024.

Competiția de la Alba Iulia reunește 36 de actori care vor demonstra că dețin toate instrumentele și atuurile pentru obținerea trofeelor HOP.

Lansăm astăzi campania online Gala Tânărului Actor. Votează Actorul HOP!

Zilnic, în perioada 8-27 august, cele 3 grupuri și cei 27 artişti selectați în secţiunea Individual se vor prezenta prin scurte materiale video realizate de ei înșiși.

 

În zilele de 28, 29 și 30 august, de la ora 18.00, publicul este invitat să urmărească live concursul din sala de spectacol a Casei de Cultură a Studenților (intrarea liberă în limita locurilor disponibile) sau prin transmisiunea în direct pe site-ul https://galahop.uniter.ro/, contul de Facebook al Galei HOP (https://www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor) și contul de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA).

Pe 31 august, de la ora 00.00 până la 17.00, publicul poate să-și voteze actorii preferați pe www.galahop.uniter.ro !

Premiul Publicului va fi anunțat în cadrul festivității de decernare a premiilor de sâmbătă, 31 august. Votul publicului contează!

 

 

×