x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editie de colectie Paula Seling Ca o minune

Ca o minune

de Roxana Vintila    |    19 Oct 2009   •   00:00
Ca o minune

"Visează ca şi cum ai trăi veşnic, dar trăieşte ca şi cum ai muri azi, căci nu contează anii din viaţa ta, ci viaţa din anii tăi". Acesta este felul fanilor de a simţi muzica Paulei Seling.



Ei o iubesc enorm pe Paula Seling pentru tot ceea ce reprezintă ca om şi ca artist. Pentru vocea ei, pentru sensibilitatea ei, pentru bunătatea care i se citeşte în privire. Pentru prezenţa ei atât... de frumoasă!

TE IUBIM, PAULA!
De multe ori ne întrebăm de unde vine... muza? Cum şi ce anume te inspiră să creezi? Viaţa şi iubirea, oamenii şi poveştile lor de suflet sunt adevăratele comori pentru un artist. Muzica Paulei este coborâtă dintr-un timp al iubirii... Iar fanii ei simt şi înţeleg înălţimile muzicii sale: o poveste a viselor... Iată ce-i scriu ei: "Uneori mă întreb cum ar fi viaţa noastră fără lucrurile care ne fac plăcere? Răspunsul vine imediat: plictisitoare. Eu în mod cert în următoarea perioadă nu o să sufăr de plictiseală şi acest lucru se datorează Paulei, al cărei album tocmai l-am primit astăzi şi pe care l-am ascultat până acum de câteva ori. Mă aşteptam să fie ceva foarte frumos, însă am rămas profund impresionată de cât suflet a fost pus în realizarea sa şi cât de multe sentimente poate să exprime această colecţie de vise. Felicitări şi mulţumiri Paulei pentru tot ce face şi induce în sufletele noastre (şi al meu în special) prin melodiile deosebite, felicitări şi mulţumiri întregii echipe colaboratoare pentru sprijinul acordat în tot ce înseamnă acest album şi bineînţeles cele care vor urma..."(alyynutza1012)

"A venit! A venit! A venit! A venit! A venit! A venit! A venit! Astăzi stăteam eu liniştită şi scriam la istorie şi a apărut mami pe uşă cu o foicică mititică, mititică şi fuuugi la poştă că a veniiiiiiit! L-am ascultat de 15.000.000 de ori şi încă îl ascult. De reţinut şi faptul că am primul autograf. Nici nu se putea să fie de la altcineva."(Georgiana)  

"Minunat albumul! Felicitări!! Este foarte bun albumul. Nu l-am ascultat în întregime, dar fiind acolo vocea Paulei, e de ajuns." "Te felicit din tot sufletul pentru albumele noi, pentru tot! Felicitări pentru evoluţia ta, ai reuşit alături de Radu să faci lucruri extraordinare. Te urmăresc de la începutul carierei tale şi dintotdeauna mi-ai plăcut şi te-am admirat, dar acum simt că ţi-ai găsit drumul."(Rose)

Muzica oamenilor sensibili şi buni
"Paula, îţi mulţumesc din suflet pentru ceea ce faci pentru noi, fanii tăi. Eşti minunată, pui extraordinar de mult suflet în tot ceea ce faci şi asta se vede în fiecare vers, în fiecare strofă. Muzica ta mă însoţeşte zilnic, îmi aduce fericire în suflet şi îmi dă putere. Noul album este extraordinar. Piesele au o interpretare de excepţie, iar versurile merg direct la suflet. Când am ascultat împreună cu prietenul meu melodia «Zburător» am plâns amândoi de emoţie şi fericire. În nici un cântec de până acum nu am auzit cuvintele «te iubesc» spuse atât de frumos, atât de pur. Fiecare cântec de-al tău naşte o poveste şi aduce lacrimi de fericire în ochii noştri. Muzica ta e muzica îndrăgostiţilor, muzica oamenilor visători, sensibili, a celor care cred în bunătatea celor din jur, a celor care cred în frumos şi în miracole. Piesa mea de suflet rămâne, orice s-ar întâmpla, «Ploaie în luna lui Marte». Are o însemnătate aparte pentru mine. Îţi mulţumesc pentru că exişti în viaţa noastră, Paula! Să-ţi dea Dumnezeu multă sănătate, inspiraţie şi putere de muncă!"(Ramona)

×
Subiecte în articol: Paula Seling