x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Colinde

de Carmen Anghel-Dobre    |    22 Dec 2008   •   00:00

Colindăm, colindăm… "Sculaţi-vă, gazde mari/ În sara de Crăciun,/ Sculaţi voi, români plugari/ În sara de Crăciun./ Că vă vin colindători/ În sara de Crăciun,/ Noaptea pe la cântători/ În sara de Crăciun./ Colindăm, colindăm iarna/ Pe la uşi pe la fereşti,/ Colindăm, colindăm iarna/ Cu colinde româneşti."



Sunt mulţi colindători, dar… ce alt colindător mai potrivit pentru acest Crăciun să fi fost, dacă nu Paula Seling.

Paula, cel mai frumos dar primit de părinţii săi, chiar în seara de Crăciun. Pentru că atunci s-a născut.

Sensibilitatea recunoscută a Paulei a mai recomandat-o pentru acest dar special pe care noi, cei de la Jurnalul Naţional, vi-l facem vouă, cititorilor noştri.

Am ascultat colindele Paulei cu mult înainte de a se intra în sezon. Dar am simţit imediat parfumul Sărbătorilor de Iarnă.  O voce sensibilă, suavă, caldă… Astăzi Parfumul Sărbătorilor de iarnă, parfumul copilăriei vi-l dăruim şi vouă, cu mare drag.

Nu este o Ediţie de Colecţie despre Crăciun. Este o Ediţie de Colecţie despre un om special, sensibil, cu multă inspiraţie, cu multă putere de creaţie. Care a simţit încă din copilărie drumul pe care va merge. O persoană care şi-a dedicat viaţa muzicii: Paula Seling. Nu este o Ediţie de Colecţie despre Crăciun, dar este un dar minunat de Crăciun.

Colinde cu Paula Seling...

×