x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editie de colectie Paula Seling Mama şi soacra

Mama şi soacra

22 Dec 2008   •   00:00

Paula este, pentru noi, cel mai frumos dar de Sărbători. A venit pe lume în noaptea de Crăciun, sărbătoarea Naşterii Domnului...



A fost o noapte din acelea despre care mama Paulei Seling, Maria, îşi imagina că există numai în cărţile de poveşti cu zâne. Ningea cu fulgi uriaşi, ramurile copacilor se rupeau sub greutatea nămeţilor: "Drumul din sat de la părinţii mei până la spital era însoţit de colindele ce răsunau în toate satele şi în toate casele pregătite de Sărbători după obiceiul locului. De câte ori ascult colindele Paulei mă duc cu gândul la acea noapte de basm. Dumnezeu a trimis-o să ne bucure şi să ne umple sufletele cu cântecele ei".

Înconjurată de dragoste. O artistă care nu poate face playback, pentru că ea trăieşte intens fiecare notă, fiecare cuvânt. Are întotdeauna de transmis un mesaj direct în mintea şi în inima celor care o ascultă: "Ea transmite şi are nevoie de multă afecţiune, mărturiseşte mama Paulei. Aşa a crescut, înconjurată de multă dragoste din partea celor din jur". Mama Paulei nu a fost de acord ca fiica ei, Paula, să facă din muzică o profesie, pentru că nu este deloc uşor. Cei din breaslă ştiu acest lucru. "N-ai cum să ai un program ordonat, nu ai o viaţă de familie, nu ai intimitate, mereu trebuie să te controlezi. Putea să îmbrăţişeze multe alte profesii, pentru că a fost şi este un copil foarte bun, conştiincios, cu multă dragoste de carte, foarte ataşat de familie. Avem o relaţie foarte specială. Comentăm împreună cu ea fiecare apariţie şi suntem, cred, critici sinceri. Suntem mândri de ea şi-i mulţumim lui Dumnezeu în fiecare zi că ne-a trimis aşa un dar", încheie Maria Seling.

COPIII NOŞTRI. De câte ori auziţi că soacra îşi iubeşte nora? Şi nu doar de ochii lumii sau de dragul unui interviu pe care îl citeşte multă lume. Eugenia Bucura, soacra îndrăgitei interprete, îi mulţumeşte lui Dumnezeu pentru Paula şi Radu (la fel şi pentru fratele lui şi familia lui). Îi consideră pe amândoi copiii ei: "Paula şi Radu radiază în jurul lor fericire, bună dispoziţie şi iubire. Se completează în idei, în replici (vorba bunicii – când sunt lângă copiii ăştia parcă aş fi la teatru), în muncă, în viaţă. Ca părinţi nu-ţi doreşti altceva pentru copilul tău. Când vin la Braşov ne umplu sufletele de bucurie".

IUBIREA I-A UNIT. Atât Paula, cât şi soţul ei muncesc enorm de mult, dar o fac cu multă pasiune şi dăruire (şi-au construit singuri studioul unde înregistrează şi creează). Paula şi muzica ei i-au plăcut dintotdeauna soacrei sale, Eugenia: "Ştiţi ce i-am spus Paulei la începutul căsătoriei lor? Acelaşi lucru pe care i l-aş spune şi astăzi: «Nu sunt ipocrită să spun că nu mă bucur că eşti Paula Seling, dar ca mamă mă bucur cum eşti ca om». Este clar că doar iubirea i-a unit şi sper să-i unească pentru totdeauna".

Cel mai mare fan al Paulei este nepoţica Teodora Ioana, care la nici 2 ani îi cunoaşte melodiile. Ce se poate spune mai mult? Eugenia Bucura are senzaţia că de fiecare dată când o ascultă pe Paula cântând colinde devine mai bună... "Un bun prieten de familie ne-a spus că «în ziua de Crăciun, când s-a născut Paula, un înger din cer s-a pogorât în vocea ei», şi avea dreptate. Noi, «toată familia ei», care o iubim şi o admirăm din tot sufletul, îi dorim să fie mereu fericită şi să-l iubească la fel de mult pe Radu şi să cânte mereu la fel de frumos", încheie Eugenia Bucura.

"Putea să îmbrăţişeze multe alte profesii, pentru că a fost şi este un copil foarte bun, conştiincios, cu multă dragoste de carte, foarte ataşat de familie. Avem o relaţie foarte specială. Comentăm împreună cu ea fiecare apariţie şi suntem, cred, critici sinceri. Suntem mândri de ea şi-i mulţumim lui Dumnezeu în fiecare zi că ne-a trimis aşa un dar"
Maria Seling

×