x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Aforismele cinicului, filiera rusească (4)

Aforismele cinicului, filiera rusească (4)

de Tudor Octavian    |    20 Oct 2011   •   21:00

n Mai detestabili decat calaii sunt cei care asista la decapitare. n Computerul o sa fie egalul omului atunci cand va sti sa puna greselile sale in seama altui computer. n Iuda trebuie blamat fiindca a stricat pretul tradarii. n In infinitul oricarui orizont se zareste un punct de vedere. n Clonarea prostilor e sigura. Clonarile ratate nu dau genii, ci tot prosti. n Lenea e deprinderea buna de a te odihni in avans. n Batranetea nu vine intotdeauna cu intelepciune. De cele mai multe ori vine singura. n Sa se spele numai cel caruia ii e lene sa se scarpine! n Trebuie sa-ti cunosti masura, ca nu cumva sa bei mai putin. n M-am apucat de baut din cauza unei femei si nici pana azi n-am apucat sa-i mul­tu­mesc. n Intrebarile bine formulate nu au nevoie de raspuns.

n In viata, afara de neplacerile pe care le au vecinii din bloc, mai exista si alte bucurii. n Toate femeile sunt la fel, doar ca unele nu ascund asta. n Sa lasam femeile frumoase bar­batilor complet lipsiti de imagi­na­tie. n Organismul tanar poate sa faca fata nu numai bolilor, ci si medicamentelor care le trateaza. n Daca nu bei la timp al doilea pahar, degeba l-ai mai baut pe primul. n Cand pierzi ocazia, probabil ca nu era ocazia ta. n Mai bine sa fii prima amanta a unui barbat, decat a patra sotie. n Daca un guvern ne roaga sa rabdam un an, mai treaca mearga. Dar cand ne roaga sa rabdam mai multi ani, aceasta e de acum un impozit. n Banii trebuie bauti cand ii ai, fiindca dupa aceea nu-i mai ai. n Fe­meia care zice nu vrea de fapt sa te tina de vorba. n Omul care stie sigur ce vrea ori stie prea multe, ori vrea prea putin.

n Ca sa scapi de insomnie nu iei cu tine in pat o carte, ci o femeie care a citit acea car­te. n Straduieste-te sa traiesti de par­ca n-ai fi tu. n Ziarele n-o sa dis­para niciodata, pentru ca nu poti omori muste cu televizorul. n Ca sa-i sucesti mintea unei femei e destul sa i-o ocolesti repede de mai multe ori. n Onest e omul care nu minte cand nu-i nevoie. n Dictaturile imping oamenii la de­mon­s­­tra­tii cu bata, iar democra­ti­i­le im­pras­tie demonstratiile tot cu bata. n Deprinderea proasta de a bea sea­ra votca e prima conditie a de­prin­derii bune de a bea dimi­nea­ta multa apa. n Daca esti feri­cit mai mult de o zi inseamna ca ti se ascunde ceva important. n Cand criminalul se caieste, mortul sughita. n Omului care munceste pentru toti ii corespunde omul care a obosit pentru toti. n Cine zice ca bea simbolic la o intalnire e beat crita la despartire. n Sefii au numai opinii colective. n Relatiile intamplatoare duc la despartiri logice.

×
Subiecte în articol: editorial