x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Am adormit şi se făcea că...

Am adormit şi se făcea că...

de Tudor Octavian    |    02 Mai 2007   •   00:00
Am adormit şi se făcea că...

In timp ce mă uitam la televizor, la emisiunea "Surprize, surprize", cu Andreea Marin, am adormit şi am visat că mă plictisesc uitandu-mă la Andreea Marin.

In timp ce mă uitam la televizor, la emisiunea "Surprize, surprize", cu Andreea Marin, am adormit şi am visat că mă plictisesc uitandu-mă la Andreea Marin.

Normal, am umblat la telecomandă, dar la TVR 1 un crainic anunţa că, la cererea publicului, cuvantarea preşedintelui Băsescu se amană pentru o dată ce avea să fie anunţată ulterior, in locul acesteia reluandu-se emisiunea "Surprize, surprize". Normal, am butonat telecomanda pe mai multe canale, aşteptand să se termine pauza cu reclamele la şampoane, prezentate de Andreea Marin, şi să inceapă filmul "Casablanca".

N-am nimic cu Andreea Marin, dovadă că mă uitam la "Surprize, surprize", cand m-a luat somnul, insă aş fi vrut să văd pelicula originală, aceea cu Bogart şi Ingrid Bergman, deoarece varianta modernă, cu Bogart şi Andreea Marin, o mai văzusem de cateva ori la "Naşul", la "Walker, poliţist texan" şi la "Cronica carcotaşilor". Normal că am umblat din nou la butoane, aruncandu-mi doar o privire la canalele care o discriminează fără un motiv explicit pe Andreea Marin şi m-am oprit la "Megastructurile" de la Discovery, unde tocmai i se lua un interviu Andreei Marin. Unul care m-a ţinut cu sufletul la gură mai bine de jumătate de oră, intrucat intrebările inginerului care construia podul peste Atlantic se refereau, normal, la pod, pe cand răspunsurile Andreei Marin se refereau, normal, la şamponul care face părul elastic ca un pod peste Atlantic şi tot atat de neandurător cu mătreaţa. Tot butonand mai apoi in căutarea unei transmisii sportive care să merite osteneala de a nu mă ridica din fotoliu un ceas-două, am dat, normal, peste reluarea reluării emisiunii "Surprize, surprize", numai că de data asta nu mai ştiam dacă visam sau chiar mă uitam, pentru că surpriza consta in intalnirea dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică jr. Normal c-am plans şi eu ca toată lumea şi poate că m-aş fi ţinut, dacă la OTV Adriana Bahmuţan n-ar fi avut-o ca invitată la "Miercurea in familie" incă de marţi pe Andreea Marin. Ceea ce afecta niţel duioşia regăsirii celor doi şi făcea totodată ca voioşia atat de naturală a proaspăt divorţatei să pară, normal, exagerat de naturală. Am plaans, cum ziceam, de-mi sălta, ca la fecioare, cămaşa de pe mine, cand proaspăt căsătorita Andreea Marin i-a dăruit lui Ştefan Bănică jr din partea unui producător de şampoane un storcător automat de cafea, ca să nu uite niciodată momentul regăsirii lor in direct.

Intr-un tarziu, plictisit şi mai tare de tot ce visam, m-am trezit exact la sfarşitul emisiunii "Surprize, surprize". Dar probabil că doar am visat că mă trezesc, fiindcă emisiunea nu mai era cu Andreea Marin, ci cu Băsescu scăpat de grijile Preşedinţiei şi anunţand relaxat, aşa cum numai el ştie să fie relaxat şi să radă, surpriza finală: noul program al TVR, in care, de dimineaţă pană noaptea tarziu, avem parte numai de Andreea Marin.

×
Subiecte în articol: editorial andreea marin surprize normal