x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Care ai la îndemână nişte halate pe stoc?

Care ai la îndemână nişte halate pe stoc?

de Victor Ciutacu    |    18 Mai 2010   •   00:00

Lăzăroiu s-a tras la faţă şi are impresii cu instigatori perverşi. Voinescu-l citeşte pe Iliescu-n spatele minerilor (care, parcă, veneau la Bucureşti după ce ieşea Geoană preşedinte şi fugea Vanghelie cu cota unică). Lu' Udrea i se pare că a vorbit într-o zi nu ştiu care supus de-al ei cu analistu' militar la telefon şi-l reclamă pe om la CNA că i-a rupt Gâdea în direct dreptul (preventiv trimis) la replică.

Vass ne explică pe bloguri ce-ar trebui să facă ea la Palatul Victoria şi nu e-n stare. Mă-sa şi frate-său lu' Boc ne dau lecţii de muncă grea şi viaţă austeră prin ziare şi pe sticlă, după ce şi tac'su i-a dat lui un ou în cap. Isărescu predică de chiaun, prin altarul marmorescent al Băncii Naţionale, cu privirea fixă şi în limbaj brusturos, necesitatea austerităţii generale. Peste toţi, în capu' la grămadă, Băsescu însuşi joacă un rol de Mântuitor sacrificat pe altarul renaşterii suveranităţii poporului.

Băi, mânca-v-aş gălăgia voastră de peloponezi, duceţi-vă, taică, în grup, la omul în halat alb şi cu două fire legate de gât. Care nu vinde îngheţată la tonetă, ci vă poate pune-n legătură cu nişte reputaţi creatori de modă, specializaţi în cămăşi cu mâneci legate la spate. Poate-l găsiţi şi pe Avramescu lătrând pe la poartă-n lanţ.

×
Subiecte în articol: editorial