x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Ciutacu-i de vină c-au venit ruşii la Alro.

Ciutacu-i de vină c-au venit ruşii la Alro.

de Victor Ciutacu    |    19 Mai 2011   •   10:02

● Dosarul penal referitor la privatizarea Alro Slatina a fost deschis acum peste 6 ani. Nimeni nu mi-a cerut, in perioada scursa de atunci, vreo declaratie lamuritoare.

● Fisa postului meu a stat, de cand am plecat din functia publica printr-un act de vointa proprie, la dispozitia oricarui organ de control al statului. Se pare ca nu i-a interesat pe anchetatorii DNA, de nimeni impiedicati sa cerceteze, pana-n mai 2011.

● Atributiile mele de serviciu, in pozitia de consilier personal al ministrului, angajat contractual la cabinetul demnitarului, nu au avut nici o legatura cu privatizarea, administrarea sau postprivatizarea. Nu am avut drept de semnatura.

● Nu am participat nici la negocierile cu viitorii proprietari ai Alro, nici la sedintele de Colegiu al APAPS (nu eram membru al lui), nu am facut parte din comisia de privatizare ori din vreun organism abilitat legal sa decida soarta societatii.

● Banca Mondiala a felicitat in scris Guvernul Romaniei pentru privatizarea Alro. DNA cere corespondenta. I-o baga pe functionarii de la Washington la abuz in serviciu.

×