x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Stârpirea de mici a binladenilor de presă

Stârpirea de mici a binladenilor de presă

de Victor Ciutacu    |    23 Iun 2010   •   00:00

Când unul intră-n belea, principala preocupare a gloatei e să joace tontoroiul pe florile de pe mormântul lui. Când te bagi în troacă, te mănâncă porcii. Dar lăcomia i-a pierit pe mulţi. O grămadă de (încă) nepăţiţi nu învaţă nimic din experienţele antecesorilor. Şi apasă la blană pedala de acceleraţie. Deja nu mai există limite...Când unul intră-n belea, principala preocupare a gloatei e să joace tontoroiul pe florile de pe mormântul lui. Când te bagi în troacă, te mănâncă porcii. Dar lăcomia i-a pierit pe mulţi. O grămadă de (încă) nepăţiţi nu învaţă nimic din experienţele antecesorilor. Şi apasă la blană pedala de acceleraţie. Deja nu mai există limite...

Ca să vedeţi că Diaconescu n-a fost umflat de pomană şi băgat la beci, Moraru nu lătra de nebun la gard, Videanu nu dădea din cap a prost şi nimic nu-i întâmplător în ţărişoară, citiţi, dacă aveţi răbdare, proaspăt adoptata (de către CSAT) Strategie Naţională de Apărare. Unde presa e definită, alături de terorism, drept vulnerabilitate şi risc pentru siguranţa naţională. Deci trebuie stârpită de mică. Sunt curios dacă, în viziunea CSAT, preşedintele-consumator care face reclamă la băutură în studioul unui acuzat de şantaj constituie vreo garanţie de securitate.

P.S. Pentru cine are nevoie de traducere din română-n română a recentei decizii CSAT, odată declarat ameninţare pentru stat, poţi fi monitorizat, înregistrat de servicii şi, eventual, săltat de pe stradă de procurori pe legea siguranţei naţionale.

×
Subiecte în articol: editorial