x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Traseistul Ciucu, împotriva oamenilor de știință

Traseistul Ciucu, împotriva oamenilor de știință

de Dan Constantin    |    23 Mai 2017   •   08:50
Traseistul Ciucu, împotriva oamenilor de știință

O alianță toxică pentru interesul public se coaguleză în Consiliul General al Capitalei în jurul unui ciugulitor profesionist de fonduri sorosiste. Ciprian Ciucu, ghidat în activitatea lui politică potrivit proverbului ca șarpele care iese la drum, apare ca adversar fără noimă al unei instituții de prestigiu. Primăria Capitalei a propus Consiliului General acordarea unui sediu corespunzător Academiei Oamenilor de Știință din România. A sărit ca ars Ciucu Ciprian, consilier ales pe lista PNL, care a reușit să convingă mulți colegi, prin dezinformare, să respingă proiectul. „Această Academie nu ar trebui să primească nimic de la Primăria Capitalei, este o instituție care nu are niciun merit pentru societatea noastră. Nimeni nu-mi poate să-mi spună un singur membru, pentru că nu are (?!). Această Academie este o rușine și nimic altceva!”, a „decretat” Ciucu.

Doar lipsa de cultură minimă și răutatea înveninată cu prostie pot da naștere la asemenea opinii diseminate în spațiul public. Ciucu este un profitor al distribuirii de fonduri gestionate de ong-uri, având, împreună cu nevasta, un rol notoriu în echipa celebrului „ministru zero”, Ghinea. De la statutul de activiști de lux ai rețelei Soros, membrii trupei „Ghinea” au intrat în politică, după cum au fost repartizați de șefii lor necivici. Ciucu a fost plasat la CNI, pe post de supervizor ANI, apoi, încartiruit la M10, unitatea Monicăi Macovei, miroase dezastrul și fuge în bărcuța PNL.

Pentru că nu știe nimic despre Academia Oamenilor de Știință îi oferim acestui exemplar din hipsterimea activă civic doar câteva nume de membri ai acestui for care „nu au niciun merit”: academicienii Leon Dănăilă (ales senator PNL), Emil Săndulescu, Irinel Popescu, Răzvan Teodorescu, Dinu C. Giurescu. Ca „bonus”, adăugăm pe Radu Ciuceanu, Ioan Scurtu, Mircea Radulian, Nicolae Dănilă, Ecaterina Andronescu. Președinte de onoare al AOAȘR este gral (r) prof. univ. dr. Vasile Cândea, somitate în chirurgia cardiacă. Președintele AOȘCR, prof. univ. dr. Adrian Badea, anunța recent angajarea a 40 de cercetători pentru programele științifice proprii ale Academiei. Episodul cu Ciucu și majoritatea toxică din jurul lui ne arată că programele inițiate de Primăria Capitalei pot fi lesne boicotate și blocate prin alianța de monolit a prostiei cu răutatea.

 

×