x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Euro 2016 Tricolori, puneţi stăpânire pe “jocul frumos”!

Tricolori, puneţi stăpânire pe “jocul frumos”!

09 Iun 2016   •   14:21
Tricolori, puneţi stăpânire pe “jocul frumos”!

Balonul cu care se vor juca meciurile turneului final din Franţa poartă un nume pe măsura „sportului rege”. „Beau Jeu” (n.r. - „Jocul frumos”) a fost prezentat oficial la sfârşitul anului trecut de legendarul fotbalist francez Zinedine Zidane.

Culorile mingii sunt albastru, alb şi roşu, inspirate din drapelul Franţei. Pe ea se mai regăsesc accente argintii, care fac trimitere la imaginea mult râvnitului trofeu al Campionatului European de Fotbal. De pe mingea produsă de compania Adidas nu lipsesc literele E – U – R – O şi nici cifrele 2 – 0 – 1 – 6.

„Beau Jeu” promite jucătorilor un control mai bun, iar spectatorilor, o vizibilitate ridicată.

Starurile care vor face spectacol în Hexagon au testat mingea şi au numai cuvinte de laudă la adresa bijuteriei rotunde. „«Beau Jeu» s-a comportat impecabil. Aştept cu nerăbdare debutul campionatului european”, a declarat Gareth Bale. Afirmaţia vedetei Ţării Galilor a fost completată de spaniolul Iker Casillas: „O să fie grozavă la EURO 2016”.

Jucătorii României şi cei ai Franţei vor fi primii fotbalişti care vor încerca să marcheze cu “Beau Jeu” la Campionatul European. Reprezentativele celor două ţări se vor întâlni la 10 iunie, pe Stade de France din Saint-Denis, în meciul de deschidere de la EURO 2016.

×
Subiecte în articol: Gareth Bale Beau Jeu