x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Adio, dar raman!

Adio, dar raman!

de Raluca Grintescu    |    05 Aug 2005   •   00:00
Adio, dar raman!

Dupa controversate discutii si piese pe masura, Eminem si-a spus ca e cazul sa ia o pauza,… definitiva. Oare?

MUZICA
Dupa controversate discutii si piese pe masura, Eminem si-a spus ca e cazul sa ia o pauza,… definitiva. Oare?

Se pare ca oxigenatul rapper are de gand sa renunte la lumea ritmurilor dupa ce-si va incheia turneul cu un concert in Dublin, Irlanda, in toamna acestui an. Dar stati linistiti. Nu va urma tiparul colegilor de breasla - deschiderea unui lant de restaurante sau magazine de lux, ci se va concentra pe o cariera de producator muzical. Pe lista lui se afla de mai multa vreme nume sonore pe piata americana precum 50 Cent, dar si tinere talente. Cu toate ca Eminem, pe numele sau real Marshall Mathers, nu a facut nici o declaratie oficiala in acest sens, apropiatii acestuia au dat spre publicare informatii cu privire la intentiile rapperului. "Eminem a ajuns la acel nivel in care a realizat tot ce se putea realiza pana acum in industria rap-ului. Ca atare, vrea sa renunte si sa se apuce serios de produs hit-uri. Nu vad care ar fi problema!", marturiseste Proof, colegul sau de trupa din D12. Jeff Bass, cel care l-a ajutat pe Eminem sa produca premiatul LP "Slim Shady", dar si "Lose Yourself", piesa care a obtinut un Oscar pentru filmul 8 Mile, a intarit, la randul lui, decizia: "Eminem nu va mai fi mereu in frunte.

FANII. Cu toate ca isi iubeste fanii, el nu va mai putea sa le furnizeze piesele hranitoare sufletelor rebele. El stie lucrul acesta, tocmai de aceea isi asigura viitorul". Rosenberg, avocat si prieten vechi pe care Mathers l-a desemnat a-i fi manager, nu a confirmat inca decizia artistului, dar a marturisit ca "ultimul album «Encore» este varful de lance care pune amprenta definitiv pe cariera actuala a artistului". Interscope, casa de discuri la care este "abonat" rapperul, a refuzat, la randul ei, orice comentariu. Cat despre rivalii artistului, nu putini de altfel, metamorfoza marelui alb este un prilej de bucurie. Benzino, Ja Rule, Jermaine Dupri, Limp Bizkit, Nelly sau Royce da 9’5 vor canta mai linistiti. Nu mult a durat pana ca Eminem sa se enerveze si sa infirme public zvonurile. Rapperul a luat peste picior intreaga poveste in timpul unui concert din Washington. "Cati dintre voi citesc tabloide? Pentru ca circula o prostie cum ca m-as retrage", a spus el publicului. Oricare ar fi decizia artistului, noi ii urmam drumuri bune si noroace!

"E adevarat ca spun lucruri care socheaza lumea, dar nu fac lucruri care sa socheze. Nu am de gand sa devin un al doilea 2pac, dar nici nu stiu cat o sa mai fiu pe aceasta planeta. Asa ca, atat timp cat traiesc, voi trai la maximum fiecare clipa" - Eminem, despre viata

PREMIERE

Un alt P Diddy

P Diddy si-a anuntat fanii ca noul sau album va scoate la suprafata "o alta fata a sa". Cantaretul a decis sa se intoarca la radacini, adica sa adopte o alta trasatura defini-torie a personalitatii sale, care sa nu fie "egoista". Cat despre album, Sean Combs are o parere extraordinar de buna: "E o muzica de petrecere. Imi place sa redau oamenilor voia buna. Veti vedea o alta persoana. Voi fi un personaj, unul excentric, diferit".

Ceasuri 50 Cent

Pentru ca tot se poarta moda afacerilor colaterale, 50 Cent s-a gandit sa-si lanseze si el ceva. De data aceasta, rapperul si-a propus sa sparga gura targului cu o linie de ceasuri G-Unit. Dar asta nu e totul. Printre accesorii se va afla primul ceas din lume cu mp3. Ceasul cu pricina va avea o memorie de 256 sau 512 megabytes, dupa preferinta. "Busolele timpului" vor invada piata americana abia luna viitoare.

Robbie Williams se da pe reggae

Noul material discografic al megastarului britanic miroase a reggae. "Intensive Care", caci despre el e vorba, a luat la greu din reteta lui Bob Marley. "Robbie a ascultat o gramada de dub si reggae si a vrut sa schimbe un pic registrul, sa aduca un suflu muzical nou", spune un apropiat al artistului. Albumul, care va vedea lumina zilei in octombire, seamana izbitor de bine cu muzica timpurie a idolului reggae. Robbie n-a facut decat sa-i dea o tenta moderna.
×
Subiecte în articol: eminem