x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Arnold îi spală maşina lui Stallone!

Arnold îi spală maşina lui Stallone!

21 Mar 2011   •   13:59
Arnold îi spală maşina lui Stallone!

Mai ţineţi minte cum erau în urmă cu mulţi ani, când vecinii se ajutau între ei în faţa blocului la spălatul maşinii? Aşa şi la ei, acum. În cazul nostru, de cele mai multe ori era vorba de o Dacie. În cazul lor, un Volkswagen Sedan negru. După ce au luat masa împreună într-un restaurant din Beverly Hills,  Arnold şi-a încordat puţin muşchii şi i-a şters maşina prietenului său, Sylvester Stallone, ca un adevărat profesionist.

Shwarzenegger este un binecunoscut admirator de maşini, aşa că nici autovehiculul deţinut de Sly nu a scăpat privirii agere a fostului guvernator al Californiei. Şi cum acesta a părut a fi impresionat de îngtreg aspectul maşinii, însă mai puţin de cât de curată era, Arnold a pus mâna pe o cârpă şi a dat maşinii luciul binemeritat. Şi totul, fără să renunţe la trabuc. Ca un adevărat domn!

Se presupune că ei s-au întâlnit pentru a discuta potenţiale viitoare roluri ale lui Arnold, unul dintre acesta fiind în filmul de acţiune “True Lies 2”. Ân plus, Slz se pare că i-a oferit lui Shwarzenegger o apariţie în următorul film din continuarea seriei “The Expandables”, scris şi regizat de Stallone. Sly a anunţat, însă, că nu se va mai ocupa şi de a doua parte din scaunul regizorului, el limitându-se doar la a juca în “The Expandables 2”. (foto: dailymail.co.uk) (A.C.T.)

 

×