x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Arnold pune cariera pe linia de aşteptare.

Arnold pune cariera pe linia de aşteptare.

20 Mai 2011   •   11:03
Arnold pune cariera pe linia de aşteptare.


Arnold Shwarzenegger a anuntat ca va renunta pentru o vreme la planurile in ceea ce priveste revitalizarea carierei sale, deoarece este putin cam ocupat sa dreaga cumva busuiocul in viata privata dupa ce sotia sa l-a parasit la inceputul lunii mai.

Actorul, in varsta de 63 de ani semnase deja pentru un rol in filmul 'Cry Macho', zvonindu-se ca ar fi fost platit cu 12,5 milioane de dolari pentru acesta. In acelasi timp, Schwarzenegger era inclus n negocierile pentru o noua parte din seria 'Terminator'.

Potrivit Daily Mail, dupa ce a marturisit ca are un copil din flori cu una dintre fostele angajate ale familiei sale, actorul i-a cerut agentului sau sa ii anuleze absolut toate contractele si negocierile. 'Guvernatorul Schwarzenegger se concentreaza pe problemele ppersonale si nu doreste sa isi ia angajamente pentru nici o productie cinematografica', a declarat un purtator de cuvant al actorului.

Fostul guvernator ar fi trebuit sa interpreteze un antrenor de cai batut de soarta, angajat sa il rapeasca pe fiul fostului sau sef pentru fosta sotie a acestuia, in productia 'Cry Macho'. 'Acesta ar putea deveni un clasic. Exista o linie emotionala in poveste care chiar functioneaza. La sfarsitul vizionarii sper ca audienta va rade si va plange in acelasi timp', declara cu scurt timp in urma Albert Ruddy, producatorul filmului.

Intre timp, sotia si copiii lui Arnold Schwarzenegger sunt inca socati de marturisirea care a dus la despartirea lui de sotie. Fiica actorului, Katherine, in varsta de 21 de ani, a scris pe Twitter 'Totul se intampla cu un motiv, partea mai grea e sa afli care este acesta', citand dintr-un volum de citate vesele intitulat 'The Notebook of Love'.

×
Subiecte în articol: cariera divort arnold schwarzenegger