x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Barack Obama provoacă isterie în Hawaii

Barack Obama provoacă isterie în Hawaii

de Ovidiu Ciutescu    |    27 Dec 2008   •   00:00
 Barack Obama provoacă isterie în Hawaii

Barack Obama, care încearcă să se bucure de ultimele zile de vacanţă înainte de a deveni preşedintele Statelor Unite, a provocat o adevărată isterie când şi-a scos fetele la cumpărături la un centru comercial din Hawaii.



Malia, 7 ani, şi Sasha, 10 ani, împreună cu câţiva prieteni de familie, au luat masa într-un centru comercial fiind "vegheate" de o adevărată mulţime de curioşi şi păzite de agenţii Secret Service, arată antena3.ro. Agenţii s-au chinuit să ţină la distanţă lumea care încerca să îl fotografieze pe Obama mâncând ton şi un sandwich cu brânză, iar pe fete savurând îngheţată. Înainte, în timp ce Obama se plimba prin parcarea centrului comercial, zeci de oameni au început să se strângă, să facă fotografii şi să aclame.

În interviurile acordate de la alegera sa, la 4 noiembrie, Obama a spus că vrea să păstreze măcar un pic de normalitate în viaţa fetelor sale, dar ieşirile în familie, ca cea de vineri, vor fi tot mai rare, având în vedere că la 20 ianuarie va prelua puterea. Jurnaliştii care s-au deplasat în Hawaii sunt ţinuţi la distanţă de locuinţa lui Obama, iar accesul către vila sa a fost restricţionat. Însă acest lucru nu i-a împiedicat pe paparazzi să-l fotografieze pe Obama la bustul gol, pe plajă. Vineri, după ce s-a dus la o sală de gimnastică, Obama şi-a luat fetele la un aqua parc, unde au urmărit un spectacol cu delfini.

×
Subiecte în articol: obama lumea