x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Beckham il plăteşte cu 35.000 de euro pe Moş Crăciun

Beckham il plăteşte cu 35.000 de euro pe Moş Crăciun

de Jurnalul National    |    26 Noi 2007   •   00:00

Fotbalistul David Beckham plăteşte 25.000 de lire sterline (aproape 35.000 de euro) pentru ca un actor care il imită pe Moş Crăciun să vină acasă la el cu o sanie şi să le aducă daruri celor trei fii ai săi

Fotbalistul David Beckham plăteşte 25.000 de lire sterline (aproape 35.000 de euro) pentru ca un actor care il imită pe Moş Crăciun să vină acasă la el cu o sanie şi să le aducă daruri celor trei fii ai săi, informează Sunday Mirror. Actorul, imbrăcat in Moş Crăciun, va sosi la reşedinţa din Hertfordshire a cuplului David şi Victoria Beckham cu o sanie trasă de reni şi va aduce cadouri scumpe pentru cei trei copii ai fotbalistului: Brooklyn (8 ani), Romeo (5 ani) şi Cruz (2 ani).

Bărbatul pe care l-a angajat Beckham pentru Crăciun se numeşte Rex şi are o şcoală in Somerset pentru cei care vor să devină Moş Crăciun. El a fost angajat şi de Phil Neville.
David şi Victoria Beckham au plătit şi o firmă de design interior numită "The Christmas Decorators" pentru a le transforma reşedinţa in vederea sărbătorilor.

Pe de altă parte, Beckham a fost acuzat, duminică, la sosirea in Australia, unde va juca intr-un meci demonstrativ cu Sydney FC, că a ignorat căţiva copii "supravieţuitori ai cancerului" care il aşteptau in faţa hotelului, precizează The Guardian. "Nu aş face niciodată asta. Nu am făcut aşa ceva şi nu voi face. Sunt mai mult decăt dispus să ii intălnesc oricănd şi oriunde vor", a declarat Beckham, precizănd că nu i-a observat pe copii. Emma Byers, in vărstă de 14 ani, dorea să ii dăruiască lui Beckham un cangur de jucărie. "Sunt mulţumită să accept că el nu i-a văzut pe copii. Copiii erau intr-o parte şi in jurul lui Beckham erau multe camere. Era puţin intuneric", a declarat mama fetei, Anita.

×
Subiecte în articol: magazin beckham