x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Bruce Willis, asasin platit

Bruce Willis, asasin platit

03 Feb 2005   •   00:00

VIDEO & DVD
Vedeta saptamanii este Bruce Willis in rolul unui asasin platit in comedia neagra "Cat imi dai ca sa te impusc din nou". Va mai amintiti de "Cat imi dai ca sa te impusc?" si de aventurile asasinului Jimmy "Laleaua" alaturi de vecinul sau, dentistul?

Fostul ucigas platit Jimmy "Laleaua" Tudesky (Bruce Willis) se bucura acum de o viata linistita in Mexic. Multumita fostului sau vecin si prieten, Nicholas "Oz" Oseransky (Matthew Perry), Jimmy a reusit sa pacaleasca FBI-ul si Mafia, inscenandu-si moartea. In ascunzatoarea sa confortabila in Baja, Jimmy a schimbat arma cu aspiratorul si invata acum sa-si canalizeze forta sa nativa catre domenii mai pasnice. Intre timp, Jill (Amanda Peet), sotia lui Jimmy, un asasin care mai are cate ceva de invatat despre cum sa omoare un om fara sa lase urme, isi aminteste cu regret de zilele bune cand Jimmy nu se gandea la "curatenie" decat atunci cand trebuia sa scape de vreun cadavru.

Insa "rutina" zilelor linistite pe malul marii este tulburata de Oz, a carui sotie (Natasha Henstridge) a fost rapita de clanul Gogolak. Ideea de a-l ajuta pe Oz il lasa de-a dreptul rece pe Jimmy, insa, inainte ca Oz sa fie dat afara, apar alti musafiri neinvitati. Lazlo Gogolak (Kevin Pollak), proaspat iesit din inchisoare, nu are decat un gand: sa se razbune pe cei care i-au doborat fiul.

  • Suport: VHS si DVD
  • An: 2004
  • Genul: comedie neagra
  • Regie: Howard Deutch
  • Cu: Bruce Willis, Matthew Perry

    Demonul vitezei

    Majoritatea studentilor abia asteapta sa se intoarca acasa in vacanta - isi pot vedea vechii prieteni… si se pot lupta cu demoni rapizi! Atunci cand Jessy merge acasa in vacanta, descopera ca orasul sau natal a fost invadat de o gasca de fanatici ai curselor de masini. Acestia au devenit atat de seriosi in privinta pasiunii lor, incat au inceput sa invoce forte supranaturale sa ii ajute sa ajunga la viteze extraordinare.

    Fara martori

    Recent acuzatul senator Gene Haskell (Jeff Fahey) l-a pus pe lacheul sau (Corey Feldman) sa angajeze un ucigas de profesie (Steve Barnes) care sa "curete" cateva incurcaturi, inclusiv o fata minora care e obsedata sa fie sotia senatorului (Marisa Petroro). Cateva cadavre mai tarziu, senatorul ajunge fata in fata cu decizia sa.
  • ×
    Subiecte în articol: jimmy