x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Calatorie in viitor

Calatorie in viitor

de Radu Popa    |    19 Aug 2005   •   00:00
Calatorie in viitor
MISTERE
Oamenii ar putea profita de timpul multidimensional

O interesanta ipoteza, potrivit careia timpul este o marime multidimensionala si o entitate poate coexista in mai multe dimensiuni temporale, ar putea fi utilizata pentru modificarea viitorului.

"TRICOUL MURDAR". Inchipuiti-va ca aveti, la un moment dat, cinci tricouri identice, iar acestea se afla in cinci locuri diferite. Presupuneti ca varsati cafea pe unul dintre ele. Aveti posibilitatea de a schimba tricoul murdar cu unul nepurtat, inainte de a merge la o intalnire oficiala. In mod asemanator, extraterestrii pot schimba viitorul. In urmatorii 100 de ani, locuitorii Terrei ar putea constata ca reprezentantii unor civilizatii asemanatoare celei umane pot modifica viitorul, "reparand" partile afectate ale universului fizic in care exista prin "expedierea" acestora in alte dimensiuni si inlocuirea lor cu altele "functionale".

"RECONDITIONARE". Potrivit psihoterapeutilor, hipnotizatorilor si medicilor, persoanele aflate sub influenta hipnozei pot "vedea" la fel de bine atat trecutul, cat si viitorul. Ele pot avea, chiar, capacitatea de a se "proiecta" in propriile vieti, traite anterior sau in cele ulterioare. In multe cazuri, existentele trecute sau cele viitoare se desfasoara pe planete aflate la mare distanta, in galaxii departate sau chiar in universuri paralele. Acelasi individ poate coexista, concomitent, in mai multe dimensiuni temporale diferite. Specialistii sunt de parere ca oamenii vor fi capabili sa faca adevarate minuni, inlocuind un anumit eveniment "rau, devastator" cu un altul "bun, benefic".

FORTA PSIHICA. Pare de-a dreptul imposibil ca un vraci sau un vindecator sa poata trata cu succes un bolnav de cancer sau unul care sufera de o afectiune a unui organ foarte sensibil, cum este, de exemplu, ochiul.

Dar, potrivit specialistilor, acest lucru ar putea deveni perfect posibil. Procedeul ar consta in inlocuirea organului sau organismului afectat cu unul perfect sanatos, ce coexista intr-o dimensiune paralela. "Teleportarea" unui individ sau a unui element din organismul sau dintr-o anumita dimensiune temporala in alta paralela ar putea face astfel de "minuni" posibile. Forta psihica poate schimba viitorul prin modificarea dimensiunilor axei temporale.

CATASTROFE EVITATE. Folosirea unuia dintre procedeele amintite ar avea o mare influenta asupra calatoriilor temporale si a viitoarelor proiecte ale omenirii cu un coeficient sporit de risc. In cazul producerii unor dezastre naturale, depistate cu putin inainte ca evenimentul sa se declanseze, oamenii vor putea indrepta "catastrofa", modificand axa temporala. Nu peste mult timp, reprezentantii civilizatiei contemporane vor putea efectua calatorii temporale in viitor si vor avea posibilitatea de a modifica coordonatele actuale ale axei temporale, evitand, astfel, posibilele dezastre naturale sau evenimente nedorite din istoria actuala a omenirii.

"SCLAVIE TEHNOLOGIZATA". Schimbarea viitorului sau controlarea acestuia reprezinta stadiul final de dezvoltare a unei civilizatii. Numerosi cercetatori sunt de parere ca extraterestrii au atins, deja, nivelul respectiv si sunt capabili sa schimbe nu doar cursul propriului lor viitor, dar si pe cel al locuitorilor Terrei. Iar daca reprezentantii unor civilizatii pot "vedea" in viitor si il pot schimba, efectuand modificari asupra axei temporale, ei ar putea deveni, practic, nemuritori, in sensul in care acest termen este folosit, in prezent, de pamanteni.

Savantii sunt de parere ca nivelul respectiv de dezvoltare a fost atins deja de reprezentantii civilizatiilor extraterestre avansate. Iar pamantenii vor putea obtine performante asemanatoare doar peste cateva secole.

×
Subiecte în articol: temporale