x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Chelsea il poate lua pe Ronaldinho gratis

Chelsea il poate lua pe Ronaldinho gratis

de Ovidiu Ciutescu    |    27 Sep 2007   •   00:00
Chelsea il poate lua pe Ronaldinho gratis

Doar 14 milioane lire sterline ar trebui să achite Chelsea pentru achiziţionarea lui Ronaldinho. Adică gratis, in raport cu valoarea de piaţă a internaţionalului brazilian. Negocierile dintre Chelsea şi brazilian, anunţate in premieră in Romănia de Jurnalul Naţional, incă din 28 august, au fost sistate. Ele vor fi reluate in vara lui 2008, atunci cănd brazilianul işi poate răscumpăra contractul incheiat cu CF Barcelona.


Doar 14 milioane lire sterline ar trebui să achite Chelsea pentru achiziţionarea lui Ronaldinho. Adică gratis in raport cu valoarea de piaţă a internaţionalului brazilian. Negocierile dintre Chelsea şi brazilian, anunţate in premieră in Romănia de Jurnalul Naţional, incă din 28 august, au fost sistate. Ele vor fi reluate in vara lui 2008, atunci cănd brazilianul işi poate răscumpăra contractul incheiat cu CF Barcelona.

STRATEGIE. Clubul Chelsea l-a putea achiziţiona pe internaţionalul brazilian al echipei FC Barcelona, Ronaldinho, in vara anului viitor, cu doar 14 milioane de lire sterline (aproximativ 20 de milioane de euro), deoarece fotbalistul işi poate cumpăra ultimii doi ani de contract, informează The Sun. Jurnalul englez notează că Ronaldinho va putea invoca articolul 17 al regulamentului FIFA pentru a pleca de la FC Barcelona cumpărăndu-şi ultimii doi ani de contract. Conform regulamentului forului internaţional, un jucător care a implinit 28 de ani (n.r. - Ronaldinho va implini 28 de ani la 21 martie 2008) şi a jucat la acelaşi club timp de cinci ani poate deveni liber de contract plătind restul inţelegerii. The Sun menţionează că fratele lui Ronaldinho, Roberto de Assis, care ii este şi impresar, şi-a dat acordul pentru o inţelegere provizorie conform căreia internaţionalul brazilian va ajunge la Chelsea in vara 2008. "Dacă Ronaldinho va părăsi Barcelona, va intra in cursa pentru a-l achiziţiona şi AC Milan", adaugă The Sun.

BONITATE. In discuţia pe care Roman abramovich a purtat-o cu Roberto de Assis Moreira, fratele şi impresarul lui Ronaldinho, pe 26 august, magnatul rus i-a oferit starului de la Barcelona un salariu incredibil, 200 de mii lire sterline pe săptămănă! Chelsea era dispusă să plătească pentru transferul atacantului 100 de milioane lire sterline. Conform unei clauze, in contractul lui Ronaldinho este trecut un punct care spune că orice club spaniol, care doreşte să-l cumpere, va trebui să plătească 85 milioane lire sterline pentru transfer. Chiar şi aşa Abramovich este dispus să ofere oricăt pentru ca Ronalhinho să ajungă pănă vineri la Londra. Clauza din contractul lui Ronaldinho a fost trecută pentru a preveni situaţii gen „Luis Figo" care a trecut la Real Madrid.

×
Subiecte în articol: magazin ronaldinho chelsea