x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cristina, cititoarea in stele

Cristina, cititoarea in stele

de Cristina Ologeanu    |    10 Noi 2006   •   00:00
Cristina, cititoarea in stele


Din sumar Telecomanda / Film - Calatorie in tara minunilor / (Rauta)cizme - Omul care aduce ratingu’ / Vedete - Becali ""monden"" / Vedete - Farsele lui Buzdugan 3 / Magazin - Sobolanii trag la celebritati / Documentar - Duel in cer / Seriale & Telenovele - Femeia SF / Hororscop / Carte - Secretul vraciului / Muzica - Michael Jackson vrea BEP /



Jurnalul National va avea cea mai sexy prezentatoare de horoscop

Pe Cristina Dochianu o puteti vedea la Antena 1 de luni pana vineri prezentand horoscopul matinalului "Dimineata devreme". Iar daca v-ati indragostit de ea si vreti sa o vedeti mai des, acum aveti ocazia. Incepand de luni, 13 noiembrie, Cristina Dochianu va prezenta horoscopul si in "Jurnalul National". In plus, in fiecare vineri, ea va descifra tainele astrelor pentru voi si in Jurnalul TV.

GASCA MANECHINELOR. Cristina este studenta in ultimul an la Facultatea de Comert din cadrul ASE, specialitatea Turism. Pentru o scurta perioada a cochetat cu modelingul. Practic, pe aceasta "filiera" a ajuns ea in televiziune. "Dan Capatos ne-a invitat pe mine si pe una dintre colegele mele la Antena 3 la emisiunea «VDTV» sa vorbim despre niste poze pe care le-am facut, despre masini, despre barbati... Se pare ca m-a placut, pentru ca m-a oprit sa dau niste probe", povesteste Cristina. Printre reclamele in care a aparut se numara cea cu grupul manechinelor care beau apa plata cu lamaie sau cea cu sticla de votca aruncata de la fereastra, care nu se sparge.

SOMN USOR! Nu a profesat mult timp in acest domeniu. A acordat mai multa atentie scolii. Nu degeaba in timpul liceului a fost bursiera... De cand este la Antena 1, Cristina a trebuit sa faca unele schimbari in viata ei. Piatra de incercare este trezitul de dimineata. Si nu la orice ora, ci la 4:30. Dupa emisiune, sta in redactie pana pe la 11:30, dupa care pleaca la cursuri. Obositor program! Pana sa se adapteze acestui ritm, a avut ceva de furca. Ba chiar a adormit la un seminar! "Noroc ca stateam in ultima banca si nu am fost observata", se amuza Cristina.

DIN STELE. Desi crede in horoscop, Cristina spune ca, daca omul afla din timp ce ii prezic astrele, asta nu inseamna ca el isi poate schimba destinul. De cand prezinta horoscopul este asaltata de colegi si de prieteni cu intrebari de genul: "Ce mi se va intampla maine?". "Colegii ma intreaba mereu ce fac, cum fac ca de fiecare data li se potriveste ceea ce zic eu la zodiile lor? Mai sunt si cazuri in care, inainte de a intra in emisie, sunt rugata sa zic de bine la nu stiu ce zodie. Dar, invariabil, raspunsul meu este: «Imi pare rau, dar trebuie sa spun adevarul, nu pot sa mint»."

×