x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cu norocul la purtător

Cu norocul la purtător

de Adriana Vaduva    |    03 Feb 2011   •   18:11
Cu norocul la purtător

149859-03-07tv-15.jpgAmulete, porcuşori, brelocuri sau chiar tatuaje, toate acestea sunt menite să ţină departe ghinioanele. Vedetele Acasă şi-au scos din sertăraşe talismanele pentru ca cifra aniversară 13 să nu-i „afecteze”.

Diana Dumitrescu are un porcuşor din sticlă de Murano pe care i l-a făcut cadou soţul său, Ducu. La rândul său, Deniş Ştefan, poartă tot timpul o brăţară norocoasă pe care şi-a confecţionat-o singur, din piele. „Am constatat că de fiecare dată când n-am purtat-o se întâmpla ceva rău. Aca că acum nu o mai dau jos”. Nicoleta Luciu are şi ea un talisman: un breloc dăruit de Zsolt. Ioana ­Ginghină a primit de la Maria Râlea o amuletă din Coreea. „Amuleta reprezintă zeul norocului. Nouă, de când o avem în casă, ne-a adus mult noroc. În curând ne vom muta în casa mult visată şi sigur va avea un loc de cinste în ea”, spune actriţa.

PICTAT. Ca să fie sigură că nu uită niciodată talisma­nul norocos, Ana Maria Gheorghe, prezentatoarea rubricii Me­teo, şi l-a tatuat pe ceafă. „Am trecut prin atât de mul­te evenimente neplăcute care m-au făcut să-mi dau sea­ma că undeva, acolo sus, există un înger care mă protejea­ză. Aşa că am vrut să-l am tot timpul asupra mea şi mi-am ­tatuat pe ceafă un îngeraş care arată, în viziunea mea, ca un copil bălai, bucălat, inocent”, spune Ana Maria.

×
Subiecte în articol: fun