x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Diana Dumitrescu, rebela războinică

Diana Dumitrescu, rebela războinică

07 Sep 2007   •   00:00

Cu Diana aţi făcut cunoştinţă o dată cu difuzarea telenovelelor "Păcatele Evei" şi "Iubire ca in filme". Incepănd de la data de 10 septembrie, de luni pănă vineri, ea va fi Ema. Nu Emma Bovary, ci Ema Sturdza.

Vă era dor de blonda sexy? O revedeţi la televizor, de luni incolo

Cu Diana aţi făcut cunoştinţă o dată cu difuzarea telenovelelor "Păcatele Evei" şi "Iubire ca in filme". Incepănd de la data de 10 septembrie, de luni pănă vineri, ea va fi Ema. Nu Emma Bovary, ci Ema Sturdza.

DIANA AKA EMA. Adică un personaj nu foarte diferit de ea, cea de toate zilele: o fată zăpăcită, capricioasă, imprăştiată şi dezgheţată. Prototipul femeii capabile să declanşeze un război. La ACASa TV, a reuşit declanşarea producţiei "Războiul sexelor". Astfel se numeşte comedia romantică in care joacă şi pe care vă invită s-o urmăriţi de luni pănă vineri, incepănd cu ora 18:30. Pe lăngă multe hachiţe cu care işi exasperează fratele vitreg, pe Alex (Alexandru Papadopol), cu care e nevoită să locuiască sub acelaşi acoperiş, Ema are o armă in faţa căreia orice duşman alergic ar claca: pisica Bijou, pe care Diana şi-a adus-o de-acasă ca să-şi interpreteze propriul rol.

À LA GUERRE COMME À LA GUERRE. Inainte de a intra in pielea Emei, Diana a găsit de cuviinţă să-şi facă mici retuşuri fizice. Şi să se odihnească in oraşul natal, Constanţa, pentru a prinde puteri cu care să-şi "răpună" adversarii. Prin urmare, strategia a inceput cu o mărire a sănilor - doar trebuie să le ţii piept duşmanilor! - , demers de pe urma căruia Diana s-a ales cu o groază de cărţi. Nu primite cadou, ci lecturate, căci, neavănd voie să facă plajă, a trebuit să-şi umple timpul citind. Ghinion pentru admiratorii ei, căci Diana - cu bust mărit sau nu - e o fată superbă: inaltă, subţire ca o trestie, cu picioare foarte lungi, ce mai, Balanţa, zodia ei, aflată sub influenţa planetei Venus, a recomandat-o pentru concursul de Miss Romănia, unde s-a clasat printre primele frumoase ale ţării.

CONFLICTE CASNICE. Aşa ar arăta un portret creionat in linii mari. Ca să le incadraţi şi pe Diana, şi pe Ema intr-o reţea de relaţii, trebuie să ştiţi căte ceva despre scenariu şi despre colegii ei de platou. Fraţi vitregi, fără vreo legătură de sănge, Ema şi Alex s-au cunoscut in copilărie, cănd tatăl Emei s-a insurat cu mama lui Alex. Din prima clipă, copiii s-au urăt. Tatăl Emei şi mama lui Alex au murit intr-un accident, iar cei doi, ajunşi intre timp adulţi, au devenit peste noapte moştenitorii aceleiaşi case. Ema şi Alex se mută impreună, fiecare dorind să nu-şi instrăineze partea de moştenire. Evident, conflictele casnice sunt inerente… In producţie apar nume de actori importanţi precum Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Marian Rălea, Tora Vasilescu, Pavel Bartoş etc.

×
Subiecte în articol: diana cover story