x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fantoma Printesei

Fantoma Printesei

de Radu Popa    |    12 Ian 2007   •   00:00
Fantoma Printesei

Mediumul britanic Simone Simmons sustine ca poate comunica cu fantoma Printesei Diana. Simone a afirmat ca Lady D si-ar fi dat binecuvantarea pentru ca Printul William si Kate sa se casatoreasca, fiind insa convinsa ca relatia dintre Harry si Chelsy era sortita esecului.

Mistere Stiinta

Mediumul britanic Simone Simmons sustine ca poate comunica cu fantoma Printesei Diana. Simone a afirmat ca Lady D si-ar fi dat binecuvantarea pentru ca Printul William si Kate sa se casatoreasca, fiind insa convinsa ca relatia dintre Harry si Chelsy era sortita esecului. La una dintre intalniri, Diana a marturisit ca moartea sa nu a fost un accident.

Mediumul, acum in varsta de 50 de ani, sustine ca se intalneste zilnic cu Diana, Printesa "vorbind" cu ea de sute de ori de la decesul sau intr-un accident de automobil, la Paris, in 1997. Simone pretinde ca, datorita calitatilor sale de medium, ar fi fost contactata de Diana, care i-a marturisit, printre altele, ca nu era insarcinata in momentul producerii accidentului, contrar zvonurilor ulterioare.

VIZITE. Simmons afirma ca Diana arata superb, purtand culori pastelate sau albastru intens, parand ca se afla intr-un plan existential superb, ce ar putea fi "Paradisul". Printesa i-a impartasit parerile sale despre Ducesa de York, Printul Charles, Mohammed Al Fayed, al carui fiu, Dodi, a murit impreuna cu ea in accident. Desi fericita, Dianei ii lipseste viata materiala de pe Pamant, iubindu-si enorm fiii.

Simone e necasatorita si traieste cu pisicile sale intr-un bloc din nordul Londrei. Prima intalnire cu Printesa a avut loc cand a renuntat la slujba de registrator medical pentru a deveni bioenergetician la o clinica de medicina alternativa din Regent Park, Londra. Diana a rugat-o sa viziteze Palatul Kensington pentru a alunga spiritele care bantuiau cladirea. Dar cu opt luni inainte de moartea sa, inexplicabil, Diana a incetat s-o mai sune si a intrerupt orice legatura cu mediumul.

Simone sustine ca Diana a "vizitat-o" de sute de ori si ca, deseori, Printesa "o trezeste" dimineata, "intalnirile" durand de la cateva secunde la minute intregi.
News

Fantoma lui Saddam. Dupa executia lui Saddam Hussein, multi irakieni sustin ca au vazut, deseori, fantoma sa in diferite locuri publice din capitala irakiana, Bagdad. "Martorii oculari" pretind ca l-au zarit pe fostul dictator in restaurante, piete sau prin alte locuri. Unii sustin ca "aparitiile" fac parte dintr-un scenariu elaborat de reprezentantii Partidului Baas pentru a pastra "vie" imaginea lui Saddam printre membrii comunitatii sunnite. Alti sceptici sunt de parere ca barbatii care seamana cu Saddam se fac, acum, mult mai des, remarcati in locurile publice. O a treia teorie sustine ca Saddam a reprezentat o amenintare atat de mare pentru multi irakieni, incat acestia nu pot crede ca el a murit si nu se va mai intoarce niciodata.

Mel B. Si Voodoo. Fosta componenta a trupei Spice Girls, Melanie Brown, poreclita Mel B., doreste atat de mult sa reinnoade legatura cu tatal copilului sau, actorul Eddie Murphy, incat a apelat la o vrajitoare. Cantareata de 31 de ani, parasita recent de Eddie, a oferit 450 de lire sterline unei preotese voodoo, sperand ca, printr-o serie de ritualuri, aceasta il va readuce pe Eddie in viata ei. O prietena a lui Mel a declarat ca ea a fost ravasita cand Murphy a parasit-o si spera ca vrajitoarea sa-l determine sa se intoarca. Melanie a transformat o luxoasa camera de hotel in templu voodoo si nu a ezitat sa urineze intr-un borcan cu masline, sperand ca astfel il va face pe Murphy sa renunte la prietenii amatori de petreceri. In cadrul unui ritual straniu, Mel B. si-a stins o tigara pe brat si a "indesat" intr-un borcan o pereche de chiloti de-ai lui Murphy si un combinezon propriu, "amestecul" fiind supus unei "vraji speciale". (R.P.)

×
Subiecte în articol: diana