x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fete rele, fete buuune...

Fete rele, fete buuune...

de Sebastian S. Eduard    |    26 Ian 2007   •   00:00
Fete rele, fete buuune...
Film

Aventuri cu Salma Hayek si Penelope Cruz: cine le tine... piept? Va mai aduceti aminte de Desperado? Cum trecea Salma Hayek prin cadru, cum se buseau masinile in intersectie. De aceasta data se pare ca Antonio Banderas era ocupat, asa ca... hai treaca-mearga si Penelope Cruz.

Comedie. Producatorii au aruncat in acest Zorro la feminin cele mai de succes actrite de origine hispanica: Salma Hayek si Penelope Cruz. Au adaugat parfum de epoca, lupte cu fel de fel de instrumente (inclusiv nurii de care cele doua nu duc deloc lipsa) si umor si au obtinut "Bandidas" ("Hotoaicele") o comedie de actiune plina de antren.

Destin. Mexic, 1880. Sara Sandoval (Salma Hayek) este fiica unui bogat bancher, iar Maria Alvarez (Penelope Cruz), cea a unui fermier sarac. Cele doua tinere femei, care aparent n-au nimic in comun in afara de originea lor mexicana, sunt aruncate de destin in acelasi iures de aventuri. Cu ajutorul lui Quentin Crooke (Steve Zahn), un tanar si idealist detectiv din New York, cele doua ii tin piept lui Tyler Jackson (Dwight Yoakam), un om de afaceri care vrea sa ii deposedeze pe mexicani de pamanturile lor pentru a construi o cale ferata...

In 1996, Salma Hayek a fost prezenta in topul People al celor mai frumoase 50 de femei din lume. In 2005, Penelope Cruz figura si ea pe aceeasi "lista" a frumusetilor. Asa ca vom exclama cu siguranta: ce film frumos!

×
Subiecte în articol: penelope cruz Salma Hayek