x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun FOTO: Mila Kunis este însărcinată?

FOTO: Mila Kunis este însărcinată?

29 Oct 2012   •   18:31
FOTO: Mila Kunis este însărcinată?
Sursa foto: JOE KLAMAR / AFP

Mila Kunis a fost fotografiată în Los Angeles împreună cu iubitul ei, Ashton Kutcher, în urma publicării imaginii mai multe publicaţii scriind că actriţa ar fi însărcinată, scrie Huffington Post.

"Nu este însărcinată", a declarat un reprezentant al actriţei.

Vezi FOTOGRAFIA cu Mila Kunis

Publicaţii precum Daily Mail, Rumorfix şi RadarOnline au scris că Mila Kunis aşteaptă un copil.

Actriţa în vârstă de 28 de ani a mărturisit în luna august într-un interviu pentru revista Glamour că îşi doreşte o familie, însă nu acum. La începutul lunii, Mila Kunis a fost desemnată de revista pentru bărbaţi Esquire "cea mai sexy femeie în viaţă".

Actriţa americană Milena "Mila" Kunis s-a născut în Ucraina şi a debutat în televiziune cu un rol în serialul "That '70 Show". După ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animaţie "Family Guy", Mila Kunis a apărut în câteva lungmetraje cu succes de casă - "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne" şi "The Book of Eli" -, însă rolul care pare că i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din "Black Swan", pentru care a fost recompensată cu premiul Marcello Mastroianni la categoria "cel mai bun tânăr actor" la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, din 2010.

×