x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun George Clooney este din nou singur.

George Clooney este din nou singur.

22 Iun 2011   •   14:37
George Clooney este din nou singur.

Actorul american George Clooney s-a despartit de iubita lui, modelul italian Elisabetta Canalis, dupa o relatie care a durat doi ani.

Desi au fost vazuti impreuna in urma cu cateva zile, cu ocazia unui dineu organizat in vila pe care actorul american o detine pe malul lacului Como din Italia, George Clooney a anuntat, prin intermediul unui comunicat laconic, facut public miercuri, la Londra, ca s-a despartit de partenera lui de viata, modelul italian Elisabetta Canalis, informeaza corrieredellosport.it, preluat de Mediafax.

"Este adevarat, ne-am despartit. A fost o decizie dificila si extrem de personala. Speram ca viata noastra privata va fi respectata", se afirma in acest comunicat.

George Clooney s-a casatorit in 1989 cu Talia Balsam, de care a divortat in 1993. De atunci, Clooney a spus in mai multe ocazii ca nu se va mai casatori niciodata. Dupa ce s-au cunoscut in timp ce filmau o reclama pentru brandul Martini, in anul 2000, George Clooney si modelul britanic Lisa Snowdon au avut o relatie de cativa ani, marcata de numeroase impacari si despartiri. In 2007, actorul american a inceput o relatie cu Sarah Larson, de care s-a despartit insa in mai 2008. Din 2009, starul american a avut o relatie exclusiva cu modelul italian Elisabetta Canalis.

×