x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun În apărarea Elenei Udrea

În apărarea Elenei Udrea

de Sebastian S. Eduard    |    21 Aug 2009   •   00:00

Eu unul nu aş încerca să pun tunurile pe blonda de la Turism pentru că a făcut cine ştie ce contracte de publicitate, că şi-au tras unii comisioane sau cine ştie ce alte manevre contabiliceşti.



Eu aş trage-o la răspundere pur şi simplu pentru că nu a făcut nimic.
Ştiu, sună poetic şi melodramatic, dar, înainte de toate, aceasta este vina numărul unu a doamnei Udrea. Nu a făcut nimic. Din punctul ăsta de vedere - şi nu credeam că ajung vreodată să admit treaba asta - până şi Videanu, la Primăria Capitalei, a fost mai performant. Punea nişte borduri. Multe, puţine - ale lui sau ale altcuiva - măcar s-a schimbat ceva.

În turism nu sesizez nici o schimbare. Nu s-a construit nimic. Nu există nimic palpabil, basculantele cu vorbe sunt în continuare la ordinea zilei. Atât că s-au vărsat bani, foarte mulţi bani în publicitate. În ideea "hai să-i păcălim pe nemţi să vină, să scoatem nişte bani de la ei, să-i ţepuim!". Ca şi când nemţii (care îşi iau Loganuri, ca să vedeţi unde s-a ajuns!) ar fi nişte idioţi ca să vină în România, apoi ar fi nişte hiper-mega idioţi, dacă au venit o dată, să se mai întoarcă.
Dar asta este, în fond şi pe Al Capone l-au prins cu altceva...

×
Subiecte în articol: parerea mea