x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Îndrăgostit şi prost

Îndrăgostit şi prost

07 Iul 2011   •   21:00
Îndrăgostit şi prost

O buna prietena si-a gasit iubirea pe internet. Am scris atunci despre asta intrucat mi se parea o curiozitate cat casa. Bagajul meu intelectual si emotional nu reuseste pur si simplu sa-mi serveasca in a patrunde adan­cimea fenomenului acestor indra­gostiri, respectiv sa pricep cum m-ar putea lovi iubirea si cum m-ar pu­tea starni pe interior niste cuvinte negru pe alb, insirate alandala intr-o fe­reastra virtuala, avand pe dinaintea ochilor imaginea destinatarului in chipul unui individ pozat ori de la bust in sus, surazand lasciv in soare, pe fundalul marii care fleosc-fleosc, se loveste de mal, ori fotografiat cu picioare cu tot, deci cu detalii neclare.

ABERATII. Cum ziceam, ce m-ar putea starni? Cuvintele lui de drag si dor? In cazul asta as putea sa citesc ceva porcos si sa-mi imaginez ca personajul feminin dupa care un anume Fernando sau Federico baleste grav sunt eu. Ca eu sunt cea pe care o doreste chiar acum in pat, ca eu sunt cea pe care o dezmiarda chiar acum cu trandafiri plimbati incet pe sira spinarii goale, ca eu sunt cea in care se-mplanta patimas, ca eu sunt cea care suspina suav, ca eu sunt cea adanc patrunsa, ca eu sunt cea care se lasa moale-n asternut si care primeste apoi in usor sictir micul dejun in camera, servit umil de camerista, in vreme ce Federico sau Fernando a plecat devreme sa-si carmuiasca colosul financiar impins de dorinta de-a castiga inca si mai mult ca sa ma faca pe mine fericita seara, cand vine acasa si ne tavalim gingas in asternuturile mirosind a noi. Rahat!

INSTRUCTAJ. Aflu insa ca toate astea se-ntamplau pentru ca eu nu eram instruita corespunzator. Exista, iata, un mic ghid al flirtului pe internet, care presupun ca ar trebui sa-ti asigure niscaiva succes. Cica in primul rand ar trebui sa nu-i spui prea multe despre tine (probabil ca sa eviti o teapa cand el e infractor si te intreaba unde locuiesti exact ca sa vina sa-ti sparga teasta si sa te jefuiasca). Poti sa oferi detalii precise doar cand va vedeti fata in fata si 'il cunosti cu adevarat'. Deci ghidul asa crede, ca daca te vezi cu-n om la fata se cheama ca il cunosti cu adevarat. Apoi e musai sa fii amuzant. Tu nu-l stii prea bine pe om, dar e util sa-i spui bancuri cu Bula, ca sa va destin­deti, ca poate va streseaza tastatura. Dupa aia treci la complimente. Vezi ce pasiuni are si lauda-l. Daca iti zice ca-i place calaria, de exemplu, poti sa-i sugerezi ca esti sigura ca e cel mai bun calaret si ti-ar placea sa-l vezi prestand. Dar fara exagerari! Si nu complica discutia, jelind-o pe ­mamaia ta care te-a crescut de mica si care acum e macinata de osteoporoza. N-o sa guste. In fine, atentie mare la greselile gramaticale! In sensul ca sa nu le faci, desi daca esti prost nu prea te poti abtine. Si gata, succesul e aproape garantat. Vedeti de ce sunt utile micile ghiduri? Ca sa-i lumineze despre adevarata stare a lucrurilor pe imbecili ca mine. (Anuska)

×
Subiecte în articol: fun