x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Insula plutitoare. Vezi cele mai noi concepte în materie de lux (VIDEO)

Insula plutitoare. Vezi cele mai noi concepte în materie de lux (VIDEO)

26 Apr 2012   •   17:42
Insula plutitoare. Vezi cele mai noi concepte în materie de lux (VIDEO)

Sa ai propria insula nu mai e, demult, o provocare pentru miliardarii si milionarii planetei. La fel, un iaht de lux e ceva banal. Dar daca le-ai putea combina pe cele doua – insula si iahtul? Cum? Pai, cativa designeri cu imaginatie zburdalnica, de la firmele Yacht Island Design si BMT Nigel Gee au facut deja planurile unor asemenea 'OPN' (obiecte plutitoare neidentificate) si le prezinta pe site-ul yachtislanddesign.com, de unde am extras si noi cateva imagini sugestive.

'Proiectul Utopia' arata, efectiv, ca o insula plutitoare, ce se sprijina pe patru piloni retractabili. 'Insula' asigura o vizibilitate de de 360 de grade si are la bord tot ce-ti poti imagina pentru a petrece cat timp vrei, distrandu-te.

The Streets of Monaco reproduce celebrul circuit monegasc la o scara care sa permita o cursa de carting in toata regula. Pe langa piscine uriase, teren de tenis si heliport, nava-insula are si castele cu turnuri, similare cu cele din principat, iar la bordul ei sunt 'ancorate' iahturi de dimensiuni medii.

Tropical Island Paradise e dotata cu un vulcan artificial, din cosul caruia se scurge un parau care coboara, in cascada, spre lacul-piscina, pe marginea caruia sunt raspandite casute 'de vacanta' si palmieri.

×
Subiecte în articol: insula iaht yachtislanddesign