x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Inventii pentru animale

Inventii pentru animale

de Cristina Ologeanu    |    28 Apr 2006   •   00:00
Inventii pentru animale
DOCUMENTAR
Trasnai create de oameni, purtate cu mandrie de animalele de companie

Dragostea oamenilor pentru animalele lor de companie nu cunoaste limite. In cele mai multe cazuri, acestea devin chiar membri ai familiei, dobandind drepturile aferente acestui statut. Iar oamenii isi trateaza animalutele ca pe niste semeni. De aici si pana la a inventa tot felul de chestii special pentru animalele de casa nu mai este decat un pas. Animal Planet prezinta in premiera un documentar despre inventii trasnite ale proprietarilor de animale de companie.

MODELE. "Inventii uimitoare pentru animale" este o prezentare a celor mai trasnite 20 de inventii pentru animale de companie, precum si a modului in care au fost create. Pe lista "creatiilor" gasiti de la un costum de hamster conceput pentru iubitorii de rozatoare care doresc sa isi ia pretutindeni cu ei prietenii imblaniti, pana la "Poo-Puppet", o marioneta care combina maiestria papusarului cu momentele cand trebuie sa faceti curat dupa animalutul dvs. de companie. Biroul de Patente al SUA, grupul expertilor americani in ingeniozitate, detine peste sapte milioane de brevete pentru tot soiul de gadget-uri inovatoare. Dintre acestea, se estimeaza ca numai unu din zece este conceput in ideea ingrijirii animalelor de companie.

TVR Cultural /Viata secreta din gradina / Documentar / Vineri / 16:30
VIATA ANIMALELOR. Iubitorii animalelor au ocazia sa urmareasca la TVR Cultural documentarul de 13 episoade "Viata secreta din gradina". Seria urmareste, cu rigoare stiintifica, ciclurile biologice ale animalelor care traiesc in curtile si in casele noastre. Gazonul de langa casa este subiectul primului episod al documentarului. Din perspectiva noastra observam un singur lucru la intinderea de gazon: un covor verde care se lungeste la picioarele noastre. Daca am putea ajunge la marimea unei furnici, lucrurile ar sta altfel. Gazonul nostru, ingrijit sau nu, ni se pare acum o lume necunoscuta, dominata de fiinte mici care gasesc aici toate lucrurile de care au nevoie ca sa supravietuiasca.

BBC News / Aplauze pentru Charlie / Documentar / Sambata / 19:40
LUMEA DANSULUI. LA BBC Prime, sambata, debuteaza un nou documentar: "Aplauze pentru Charlie: Charlie in stil latino". In primul episod, documentarul o prezinta pe Charlie Dimmock, care isi asuma provocarea de a se alatura formatiei de dansuri latino care este actuala campioana mondiala. Dupa cinci luni de pregatire, Charlie intra in Campionatul Marii Britanii impreuna cu echipa. (C.O.)

×