x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Italia / Româncă omorâtă cu ciocanul!

Italia / Româncă omorâtă cu ciocanul!

de Carmen Plesa    |    22 Oct 2008   •   00:00

Felicia Wentel, o româncă de 42 de ani care locuia de puţin timp într-o localitate de lângă Livorno, a fost descoperită cu capul sfărămât, în locuinţa sa, şi a murit ieri la spital, la puţin timp după ce a fost internată în stare gravă.



 Potrivit cotidianului Nazione, femeia era prostituată. Arma crimei este, cel mai probabil, un ciocan.

Crima s-a petrecut într-un mic apartament pe care femeia îl închiriase într-un cartier liniştit din Vada. "A fost un psihopat!” –le-a spus Gisella, prietena Feliciei, şi ea tot româncă, operatorilor de la numărul de urgenţă.

Ieri dimineaţă, la 11.20, Gisella, care locuieşte de câţiva ani în Italia şi care este prostituată, şi-a găsit prietena pe pat, cu capul sfărâmat şi plină de sânge. Cel care o lovise îi spărsese cutia craniană.

Apartamentul în care locuia femeia se afla la primul etaj, într-o zonă izolată. Ferestrele nu dădeau spre strada principală - deci un loc ideal pentru o crimă, spun jurnaliştii de la Nazione.

Chiar dacă femeia ar fi ţipat în timp ce era lovită, nimeni nu ar fi putut să o audă. În micul apartament în care locuia femeia, carabinierii au găsit totul curat şi în ordine. Mai puţin în camera unde Felicia a fost ucisă. Sânge, mult sânge: femeia era întâinsă pe pat.

Ucigaşul şi-a uitat mobilul
"A fost lovită o singură dată, cu un obiect contondent pe care deocamdată nu l-am descoperit”, au declarat carabinierii, după ce au căutat prin clădirea în care locuia Felicia şi în parcurile din apropiere. Cine a omorât-o pe românca a plecat cu arma crimei, dar şi-a uitat telefonul mobil la locul faptei.

Felicia venise la Vada de câteva zile şi era cunoscută de puţine persoane. "Sâmbătă a venit la mine şi a cumpărat pâine”, a povestit Elio, proprietarul magazinului aflat la parterul clădirii în care locuia femeia. Toţi ştiau însă că Felicia primea clienţi în casă, ca şi Gisella, care locuia de câţiva ani la Vada şi-şi câştigase simpatia celor care o cunoşteau.

Investigatorii presupun că Felicia Wentel a fost ucisă de un client, dar nu exclud nici varianta ca femeia să fi fost victima unui raket.  

×
Subiecte în articol: femeia lumea