x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Iubita lui George Clooney vrea să se mărite.

Iubita lui George Clooney vrea să se mărite.

09 Iun 2011   •   10:56
Iubita lui George Clooney vrea să se mărite.

Elisabetta Canalis a dezvalui ca este o adevarata adepta a casatoriei. Aceasta afirmatie vine dupa ce, vreme de doi ani, ea si George Clooney au spus raspicat ca nu ii intereseaza aspectul mariajului. Insa frumoasa prezentatoare TV si model de origine italiana are si o explicatie pentru aceasta afirmatie surprinzatoare.

Desi Canalis a jurat sa nu se mai casatoreasca vreodata dupa primul ei mariaj care s-a incheiat cu un divort in 1993, ea a dezvaluit ca George Clooney este idealul ei de barbat si ca isi doreste totusi sa se casatoreasca la un moment dat. 'Sunt foarte fericita pentru moment, multumita barbatului meu, si povestea cu zane continua. Suntem un cuplu care nu ne plictisim niciodata. Cred cu tarie in casatorie, in viitor voi fi cu siguransa maritata, insa pentru moment sunt fericita asa cum sunt. Nu am nevoie ca fericirea mea sa fie confirmata de ceva. Instinctul meu maternal nu a aparut insa, dar mama mea spune ca atunci cand se va declansa va fi ca un fulger', a povestit Elisabetta, citata de contactmusic.com.

Elisabetta Canalis este renumita pentru aspectul sau fizic, ea povestind insa ca nu ii este deloc usor sa il mentina. 'Nu am intotdeauna muschii abdomenului formati. Am avut si fac celulita precum toata lumea. Ma mentin in forma si fac exercitii, ma duc la calarie si am descoperit mancarea asiatica cu orez si soia care te ajuta sa iti pastrezi greutatea', a mai explicat modelul.

×