x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Johnny Depp are o colecţie bizară

Johnny Depp are o colecţie bizară

31 Iul 2012   •   12:08
Johnny Depp are o colecţie bizară

Actorul Johnny Depp colectioneaza papusi realizate dupa vedete, in colectia sa fiind si o papusa Lindsay Lohan care are la glezna o bratara electronica, scrie contactmusic.com.

"Are zeci de papusi Barbie. De asemenea, colectioneaza si papusi realizate dupa Beyonce, Elvis si Donny Osmond", a spus o sursa apropiata actorului. Se pare ca Johnny Depp are si accesorii pe care le foloseste pentru papusile sale pentru a reflecta viata mondena a vedetelor.

Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din generatia sa, alaturi de George Clooney si Brad Pitt. Actor versatil si extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simtit in largul lui atat in productiile hollywoodiene - mai ales in franciza "Piratii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, dar si in productii independente, precum recentul "Jurnalul unui iubitor de rom" si, mai ales, in colaborarile sale cinematografice cu regizorul Tim Burton - "Edward Maini-de-foarfece", "Legenda calaretului fara cap/ Sleepy Hollow", "Corpse Bride/ Mireasa moarta", "Alice in Tara Minunilor" si "Umbre intunecate/ Dark Shadows".

×
Subiecte în articol: film vedete Johnny Depp papusi