x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Johnny Depp, mai mult decât darnic la bacşişuri

Johnny Depp, mai mult decât darnic la bacşişuri

28 Apr 2011   •   13:43
Johnny Depp, mai mult decât darnic la bacşişuri
Sursa foto: Mario Anzuoni/REUTERS


Personalul barurilor ar putea să devină mai mult decât doritor să îl aibă client pe Johnny Depp, şi asta nu doar pentru că este o vedetă de talie internaţională. Actorul a încântat angajaţii unui pub din apropierea Londrei după ce a lăsat bacşiş de 1500 de dolari. Depp lurează în prezent la cea mai recentă producţie, „Dark Shadows”, care se fillmează înafara Londrei, la studiourile din Buckinghamshire. Deşi este cazat la un hotel pentru care tariful este de 2.000 de dolari pe noapte, actorul a ales să îşi petreacă serile la un pub din zonă. „În loc să aleagă unul dintre cele patru restaurante ale hotelului de cinci stele unde este cazat, el a decis să iasă cu localnicii la un pub aflat la 2 kilometri distanţă. În prima seară a lăsat 600 de dolari bacşiş, iar în a doua unul de 800”, a declarat unul dintre angajaţii barului, citat de showbizspy.com.

Pe lângă suma impresionantă pe care a lăsat-o în plus pentru servirea de care a avut parte, Depp, care este însoţit în Anglia de Vanessa Paradis şi cei doi copii ai lor, i-a impresionat pe angajaţii pub-ului cu atitudinea sa simplă. „Evident că toată lumea a fost foarte încântată să audă că Johnnz Depp este în zonă. Dar el a fost foarte modest în bar. Nu a atras nici măcar puţin atenţia şi u a încercat deloc să fie observat”, a mai spus sursa, adâugând că actorul a decllarat că iubeşte viaţala ţară în Anglia. „Fetele din pub au spus că a fost foarte fermecător”, a mai spus angajatul.

Aceasta nu este prima dată când Johnny Depp dă ciubuc sume generoase. În trecut, actorul a lăsat cu gura căscată personalul dintr-un birt din Chicago, când a lăsat gogeamite bacşişul de 4.000 de dolari.

 

×