x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Julia Roberts, cea mai bine îmbrăcată vedetă la o gală Oscar

Julia Roberts, cea mai bine îmbrăcată vedetă la o gală Oscar

de Jurnalul National    |    27 Feb 2008   •   00:00

Actriţa americană Julia Roberts s-a situat pe primul loc în topul celor mai bine îmbrăcate vedete care au participat, de-a lungul timpului, la galele Oscar, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat în Statele Unite

Actriţa americană Julia Roberts s-a situat pe primul loc în topul celor mai bine îmbrăcate vedete care au participat, de-a lungul timpului, la galele Oscar, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat în Statele Unite, informează hollywood.com. Este vorba de ţinuta pe care Julia Roberts a purtat-o la gala Oscar din 2000, când a primit premiul pentru rolul din filmul “Erin Brockovich”. Potrivit rezultatelor sondajului realizat de site-ul de internet parade.com, Julia Roberts a obţinut 25% din voturile participanţilor la sondaj. Pe poziţia a doua din top s-a situat actriţa americană Halle Berry (24%), cu ţinuta pe care a purtat-o în 2001, când a câştigat premiul Oscar pentru rolul din “Puterea dragostei”.

Hilary Swank s-a situat pe poziţia a treia, pentru ţinuta purtată în 2004, când a câştigat premiul Oscar pentru rolul din “O fată de milioane”. Colegul de platou al Juliei Roberts din filmul “Frumuşica”, Richard Gere, şi actriţa americană Sandra Bullock au primit titlul de Actorul preferat şi, respectiv, Actriţa preferată care nu a fost niciodată nominalizat(ă) la premiile Oscar. Textul rostit de Sally Field, în 1985, când a fost recompensată cu al doilea premiu Oscar din cariera sa, a primit titlul de cel mai memorabil discurs. Field a rămas în memoria multora şi a fost multă vreme parodiată după ce a exclamat “de data asta, o simt (...) mă iubiţi, acum, mă iubiţi!”.

Participanţii la sondaj au votat şi filmul favorit pe ultimele patru decenii: “Zbor deasupra unui cuib de cuci” pentru anii ’70, “Rain Man” pentru anii ’80, “Forrest Gump” pentru anii ’90” şi “Stăpânul Inelelor; Întoarcerea Regelui”, pentru începutul noului secol.

×
Subiecte în articol: magazin oscar julia roberts