x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kim Kardashian însărcinată în 12 săptămâni. Cine este tatăl copilului

Kim Kardashian însărcinată în 12 săptămâni. Cine este tatăl copilului

31 Dec 2012   •   13:41
Kim Kardashian însărcinată în 12 săptămâni. Cine este tatăl copilului

Vedeta de televiziune Kim Kardashian şi rapperul Kanye West urmează să devină părinţi în 2013, artista fiind însărcinată în 12 săptămâni.

Vestea a fost făcută publică de West, duminică, în timpul unui concert pe care îl susţinea în Atlantic City, informează Mediafax.
La un moment dat, West a oprit muzica şi le-a cerut fanilor „urale pentru mama copilului meu", referindu-se la iubita lui Kim, care se afla în public.
Kim Kardashian se află în plin proces de divorţ de jucătorul de baschet Kris Humphries. Nunta acestora, intens mediatizată, a avut loc în august 2011, însă căsătoria a durat numai 72 de zile.
Kardashian şi rapperul Kanye West formează un cuplu de la începutul anului 2012.
În luna iunie, presa americană scria că vedeta de televiziune i-ar fi cumpărat lui West, de ziua lui, un automobil Lamborghini care valorează 750.000 de dolari.
Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare din 2010 - provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat - ridicându-se la aproximativ 6 milioane de dolari.
 
 

×