x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lady Gaga, îmbrăcată ca un prezervativ uriaş

Lady Gaga, îmbrăcată ca un prezervativ uriaş

18 Feb 2011   •   10:59
Lady Gaga, îmbrăcată ca un prezervativ uriaş

Lady Gaga a onorat o invitaţie la emisiunea "Good morning America", unde a venit  îmbrăcată în latex de culoarea pielii din cap până în picioare, imitând textura prezervativelor. Cântăreaţa a făcut această alegere deoarece tema emisiunii a fost promovarea sexului protejat.

"Am ales  o ţinută care să se potrivească cu subiectul, deoarece trebuie să vorbim despre sexul protejat", a spus Gaga, citată de nydailynews.com. Cântăreaţa este, totodată, purtătorul de cuvânt al campaniei lansate de compania de cosmetice Viva Glam, care promovează prevenirea infectării cu virusul HIV.

În timpul interviului, Lady Gaga a spus că este încrezătoare în fanii ei, care, speră ea, cunosc cu siguranţă riscurile sexului neprotejat şi, de asemenea, o susţin în această campanie. Astfel, ei pot cumpăra produse cosmetice create de idolul lor, banii proveniţi din vânzări fiind utilizaţi pentru a susţine campania de conştientizare împotriva îmbolnăvirii cu HIV. “Chiar sper că vom putea  determina mai multi oameni să protejeze generaţiile viitoare devenind conştienţi acum de aceste riscuri”, a mai spus cântăreaţa. În cadrul aceleiaşi emisiuni, Lady Gaga a povestit că îi este recunoscătoare mamei sale, de la care a învăţat să fie, în primul rand, atentă când vine vorba despre sex.

 

×
Subiecte în articol: fashion hiv/sida Lady Gaga